1 Ekim 2011 Cumartesi

APOLLO BOY MAG: NO 14 || THE MOVIE ICONS ISSUE

Kate Winslet & Marion Cotillard. Biri Ada'dan biri de Fransa'dan. Sadece oyuncluklarıyla değil güzellikleriyle de dillere destan. Duruşlar ve bakışlar. Her ikisini de tam anlamıyla tanıdıktan sonra iki aktristin birçok fanının kurduğu hayali ben de canlandırmıştım aklımda. Her ikisi de aynı filmde beraber ! Yazılanlar ve konuşulanlara bakacak olursak ikisini bu ay vizyona girecek ''Contagion''da yan yana görme ihtimalimiz %0. 
Aynı filmde rol alacaklarını öğrendikten sonra ise kurduğum hayal ikisini (belki de yanlarına Gwyneth Paltrow'u da alarak) Vogue ya da başka her hangi bir mainstream kapağı beraber taçlandırmaları yönündeydi.
Başta Wintour ve Alt beni hayal kırıklılığına uğratsa da, yalnız başlarına bile kapak yüzü görEmeseler de oynadığım oyunu en iyi şekilde tamamlamak istediğimden bu şekilde kendimi tatmin etme kararı aldım diyebilirim.
Diğer ikisinin yanında Kirsten Dunst ve Anne Hathaway ise daha masum ve çocukça duruyor.
Henüz ayakları yere basan kadın değil de bir kız kardeş gibi. Coppola'nın ''Marie Antoinette''i sonrasında
 ışıldayan Dunst, Cannes'daki ödül sonrası kariyerini tavan yaptırdı ve elde etmiş olduğu Oscar adaylığının ardından rol aldığı  ''Devil Wears Prada'' gazıyla da Hathaway kendini kabul ettirdi.

Hiç kuşkusuz sinemada A List isimler sayılmak istendiğinde akla ilk gelen kişilerden bu 4 icon da. Ve madem Ekim ayını sinemayla özdeşleştirdik ve de bu ay vizyona girecek olan 3 muhteşem filmde bu 4 isim karşımıza çıkıyor,  eh onları kapak yapmamak olmazdı. 
credits:
Kate Winslet: Vogue China by Peter Lindbergh
Marion Cotillard: Vogue Paris by Mert Alas & Marcus Piggott
Kirsten Dunst: British Elle by David Slijper
Anne Hathaway: British Marie Claire by Mark Abrahams
Julianne Moore: Vogue Paris by Mario Testino

1 yorum: