18 Mayıs 2011 Çarşamba

AY BİTMEDEN MEN'S HEALTH' BİR GÖZ ATIN !

Önce Troy sonra 300 Spartalı derken bir de Starz'ın Spartaküs serisi. 6 Packli erkeklerin ekranları istila etmesi şimdi de Thor sayesinde devam ediyor. Üstelik bu sefer sadece ekranları değil dergi kapaklarını da.

Kabul edin ! Kıskansanız da, inkar da etseniz, bunların boş işler olduğunu düşünseniz de eminim bir çoğunuz onlar gibi gözükmek isterseniz. Aslında hemen hemen hepimiz özgüvenin sadece vücutla oluşmadığını biliyoruz. Tamam en azından belki de bu yalanla beynimizi yıkamış da olabiliriz. Ama hanginiz yazın deniz kenarında onlar gibi olmak istemediniz ki ? En azından birkaç saniyeliğine bile olsa ! ''İstemem mi'' diye çığırdığınızı duyar gibiyim.

Tamam eğer düşünmediyseniz, bir kenara çekilin, ancak aranızda eğer düşünenler de varsa bu ayki Men's Health Türkiye sayısını kaçırmasın ! Zira kapakti Chris Hemsworth (Thor) rolüne hazırlanırken ne gibi süreçlerden geçtiğini anlatıyor. Üstelik ufak bir ipucu. Elbetteki film ekranı photoshoplu, bolca şişirmeler de mevcut, ancak filmden önce hayatında hiç ağırlık kaldırmamış olan Hemsworth'un dış görüntüsü -film dışında da- gayet yerinde. Hani siz de hantallığı bir kenara bırakıp onun gibi olabilirsiniz. Ben mi ? Sanmıyorum. Şu sıralar coach potato gibi bilgisayar ekranından ne kadar Amerikan dizisi varsa seyretme hobisine kapılmış durumdayım. Özellikle yaz yaklaşmışken dergiyi almada yarar var.  Eh aylardan mayıs en kötü ihtimal bir ay sonra deniz. Hızla forma girme yöntemlerini öğrenmeden de olmaz.

Dergiyi asıl sayfama taşıma sebebim ise bu ay bir sürpizi olması. İki dergi olarak değil, ama iki yapışık dergi olarak çıkmış piyasaya. Derginin yarısı da erkek modasına ayrılmış. Hali hazırda ülkemizde pek de erkek moda dergisi olmadığına göre bence edinebilirsiniz. Üstelik moda sayfaları da saçmalıklardan meydana gelmemiş. Eğri oturup doğru konuşalım, rengarenk pantalonlar, ayakkabılar ve t-shirtler, belki birçoğumuzun imrendiği ama elinin de gitmediği parçalar. Netice itiabriyle yakışanı var yakışmayanı. Dolayısyla Men's Health'de bu konuda oldukça gerçekçi davranmış ve yurdun erkekleri ''tam da ne sever'' üstüne yoğunlaşmış. İkisi yerli olmak üzere toplamda 4 tane de editöryal bulunmakta içinde. Yine de illa ben renkliden vaz geçmem diyenler için koyu renkli kıyafetlerle renkleri kombine ederek oluşturulmuş looklar da mevcut.

Ha bu arada ilgilenelere: 2070'e kadar yaşamanın formülü, yani genç kalmanın sihri ve yeni seks tüyoları yazı dizileri de yine dergide. Ay bitmeden edinmekte fayda var.

images; my scan, en üstteki fbook sayfasından

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder