10 Haziran 2011 Cuma

BRING INDIE SPIRIT BACK ! THE SMITH WESTERNS

Tembelliğin dibine nasıl da vurduğumun kanıtıdır bu post. Bir albüm tanıtım yazısı nasıl da resimli post'a dönüşür diye düşünenlerdenseniz, hiç merak etmeyin. Yaptım, olacak.

Amerikalı Indie- Rock grubu Smith Westerns ''Dye It Blonde'' adlı albümlerini geçtiğimiz Ocak ayında yayınladılar. Mainstreem listeler kapsamında pek de başarı elde edemeseler de Alternative ve Indie listelerin ilk 20sinde yer alıp Billboard Heatseekers Top 50 listesinde de zirveye oturdular.

Albümün açılışıl parçası ''Weekend''. Tam da cuma günü yayınlamak için hoş olur sanırım. Gerçi ''weekends are never fun'' diyerekten ''nassı yani'' dedirtse de hepimiz pazar günlerinin ne kadar sıkıcı olduğu konusunda hem fikiriz sanırım.

Albümün en can alıcı şarkılarına gelecek olursak ''Dance Away'', ''Only One'', ''Imagine Pt3'' ki şarkıda şöyle can alıcı bir söz de geçmektedir ''Ohh can't you see what you're doing to me?'' ve ''Smile''. ''I should have realized life is such a joke'' diyerekten hippster abiler yine gerçekleri yüzümüze vurmaktalar. Ardından da ''Yeah It's a waste of time, but sun still shines'' diyerekten böyle sanki kara günlerin ardından yazılmış Brit Romantik Şairlere selam çakar gibiler. Ve ''Dye It Blonde''un en mükemmel şarkısı. Ki daha önce bahsetmiştim. (tık) ''All Die Young''.

All die young
When love is love and you are young

Tam da havalar ısınmışken kışın bolca Patti Smith okuduktan sonra, yaşadığımız hayatın boktanlığından dem vurmuşken ''Into The Wild'' kafası yaşamak isterken bu albüm ilaç gibi gelebilir.

Albüm  hakkında fazla bir şey yazmayacağımı belirtmiştim. Albümün ağzımda bıraktığı tada uygun fotoğraflar da bulmuşken photo post olarak devam etsin o halde bu yazı. Paylaşıcağım bütün fotoğraflar da yeni keşfettiğim muhteşem bir blogdan. http://fyeahhippies.tumblr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder