2 Şubat 2013 Cumartesi

HAFTANIN KAPAKLARI

Haftanın kapakları threesome'u işaret ediyor. Üstelik blast from the past da var.
Vanity Fair geleneksel Mart/ Hollywood sayısında ünlü portrelerini genelde Annie Leibovitz'e emanet ederdi. Quuen of the portraits. Bu sefer bir değişiklik var. Deklanşöre basan isim Bruce Weber. Bruce magic sever. seks sever. romantik ve silik görseller sever. Vanity Fair son yılların en gözde genç Hollywood'erı Emma Stone'u, Ben Affleck ve Bradley Cooper'la yatağa attı. Gözünüzü kapayın. Acid dreams.
Ufak bir not, W'nun şubat sayısı için Juergen Teller'la hazırlanan Hollywood sayısı çok daha iyi. VF'in portfolyosunda 75 Hollywood-er olsa da aralarında Selena Gomez gibi isimlerin olduğunu hatırlatmalıyım. 
PS. Daha önceki bazı Hollywood Issue kapakları da şurada var.
Yatağa girenler sadece Hollywood yıldızları değil. Toronto Life'ın amacı farklı. Yaptıkları sex issue'nun hakkını verme niyetindeler. Torontoluların seks yaşantısı bize biraz uzak olsa da New Yorker'ları merak ediyosanız da şuraya geçebilirsiniz bu arada. 

Yatak ve threesome ilişkiler bunnlarla sınırlı değil elbette. 
Blast from the past
Vanity Fair geçtiğimiz mayıs hazırlamış olduğu TV Special sayısında televizyonun en hit yüzlerini aynı kapakta, aynı vücutları tek bir yatakta toplamıştı. Claire Danes, Julianna Margulies, Sofia Vergara ve Michelle Dockery. We all just came.
Bruıce Weber'in fantazisinden bahsetmiştim. Tüm zamanların en seksi ve ikonik kapağında yine yatak ve üç süper güç var. Vogue Paris aynı "dreamteam"i geçtiğimiz Eylül'de bir araya getirse de provakatör ekip bu üçlüyü bir kez daha bu kadar yaklaştıramadı ama. 
Tüm zamanların en çok konuşulan kapaklarının başında gelen Rolling Stone, "True Blood" ekibini bir araya getirdi. Kan. Seks. Sperm. Biraz 14 Şubat'ın 31 Ekim'le aynı güne gelmiş versiyonu gibi.
Konu konuşulan kapak yapmaksa GQ geçtiğimiz sene bunu çok iyi becerdi. Nedeni liseli olmayan liseli gençlerin "sex" diye bağırması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder