3 Haziran 2011 Cuma

THREESOME LOVE

Son günlerde izlediğim/ dinlediğim öyle güzel 3 video / şarkı var ki buraya yazabilmek için ay sonunu bekleyemezdim.

Ekşi'den okuduğum kadarıyla Hande Yener, Mirkelam ve Mustafa Sandal gibi isimlerle çalışan Volga Tamöz bu sefer kendi şarkısını yapmak istemiş. Oldukça yerinde bir karar verdiğini de Murat Dalkılıç ve Hepsi'nin de içinde yer aldığı şarkı ''Şık Şık''ı dinledikten sonra anlayabiliyorsunuz. Demet, Serdar ya da Bengü tarzı isimleri takip edip dinlemem (dinleyene de iyi gözle bakmam) dolaysıyla Türkiye'de bu yazın hiti kimden çıkacak bilemiyorum ama kesin olan bir şey var ki içinde Simay Bülbül ve daha bilimium cool insanların yer aldığı party temalı videoyu izledikten sonra elinize içi bira dolu plastik bir bardak kapıp ''home party'' olsa da eğlensek diyebiliteniz mümkün. Şaka bi' yana cidden sallar bu şarkı ortalığı. Yıklılıyoooo; Volga'dan.
İkinci video Türk Rockerlarını Vodafone için bir araya getirmiş. Şebnem Ferah, Aylin Aslım, Haylo Cepkin, TNK ve Badem. Vodafone'un amacının ne olduğunu bilmiyorum, ancak şu ana kadar yaptıkları en iyi reklam kampanyasını ve jingleını hazırlamış oldukları da su götürmez bir gerçek. Tam da yaz gelmişken ''Özgürce Yaşa'' mottosunu hayata geçirmek pek mantıklı.
Son zamanlarda pek de temalı video izleyemez olmuştuk. Belki dans, şık görüntüler, ağzımızı açıkta bırakacak sahneler mevcuttu ama hikayesi olan videolarla pek de karşılaşamıyorduk. (Lady GaGa neyse ki bu açığı kapatıyor). Her neyse, son Rihanna videosu ''Man Down''u izledikten sonra beynimden vurulmuşa döndüm desem yeridir. Sahneler gözümün önünden gitmiyor, daha da ilginci, hiçbir video için 4-5 dakika boyunca başka bir şey yapmadan youtube karşısına geçmeyen ben şimdi siteyi kapatamıyorum. Değişik bir tılsımı var sanırım.

2 yorum:

  1. rihannayı izleyemedim :( not available mış :))

    YanıtlaSil
  2. ouv kaç gündür bakmıyodum buraya. yorumu yeni gördüm.

    geçen ben bu postu hazırladıktan sonra video'yu youtube'dan kaldırdılar. o yüzden bir hata oluşmuştur. ama zaten genelde video kalkmasa bile hemen yayıncı firma engelliyo maalesef.

    YanıtlaSil