21 Mayıs 2012 Pazartesi

KAMUYA DUYURU

İşbu post -aslında hiçbir blogger kalkıp böyle bir post hazırlamaz ama olur da hazırlarsa ben sonradan kopyacı durumuna düşmeyeyim diye- notifier amaçlı hazırlanmıştır.

Daha öncelerden 'on the road' temalı bir post hazırlayacağımı söylesem de blogumun geçmiş referansları söz verdiğim hiçbir post dizisini yerine getir-e-mediğimi gösteriyor. (Tamam o kadar da değil).

Yolda olma istediği üzerine yazılmış birçok hikaye, şiir, roman hatta çekilmiş film daha da ötesi gerçek yaşam öyküsü olduğundan dolayı cumartesi yazıyı yazmaya başladığımda aslında bunun öyle oturup da 2 saat/gün içerisinde bitecek bir post olmadığını anladım.

Henry David'lerden tutun da Jack Kerouac'a Sean Penn filminden Odysseus'a kadar zengin bir şehirden kaçış ve gezelim görelim hippsterlığında olan bolca insan olmasından mütevellit yazıyı bir müddet daha ileri atma lüksü verdim kendime.

Öte yandan, her ay yayınladığım 'Apollo Mag' şeysini de bu yüzden bitirmeye karar verdim, hayır hala dergi kapağı yapacağım, içimde hiç kimsenin durduramayacağı dergi editörü olma isteğini bastıramasam da ... her neyse ama bundan böyle belirli bir tema üzerine kurmayacağım. çünkü öyle olduğu zaman postların çoğu spontane gelişmiyor ve daha sonra şöyle bir tema yaparım da o zaman yazarımcılık oluyor, ki o zaman da yazılmıyor.

Öyleyken böyle işte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder