29 Nisan 2010 Perşembe

SHAKIRA & AKON FOR WORLD CUP

Futbolla ilgilenmesem de yine de Dünya Kupası maçları bana hep daha farklı gelmiştir. O yüzden tüm maçları olmasa da bir çoğunu izlemeye çalışırım. Bu sene 19. düzenlenecek olan FiFa World Cup Haziran-Temmuz aylarında Güney Afrika'da düzenlenecek.

Her neyse bu kadar girizgah yeter, futboldan konuşmak için bu post'u yazmadım. Elbette işin içine müzik girince Gossip Boy olarak bu işe el atmadan olmaz dedim. Hiç kuşkusuz 1998 senesinde Rick Martin'in söylemiş olduğu ''The Cup Of Life'' tüm zamanların en iyi iyisiydi.

Bu sene ise tıpkı 2006da da olduğu gibi Shakira yine işin içine elini attı ve 2010 World Cup Anthem 'i de kaydetti. 2006 yılında Wyclef Jean ile 2000lerin en iyi şarkısı Hips Don't Lie ile Bamboo adlı parçayi mixleyen şarkıcı bu sefer Güney Afrikalı grup Freshly Ground ile Waka Waka Esto es Africa parçasını kaydetti. Şarkı ispanyolca olarak kaydedilmiş; ancak Spanglish Version'larda bulunmakta.

Afrika ve World Cup ruhu. Tamtamalardan :P izler. İnanılmaz eğlenceli ve bol dans ritimli. Yaza yakışır.

İyi seyirler...

Shakira ♪ Time for África → Waka Waka Lyrics ← Official Song FIFA World Cup Sudáfrica 2010 from Frode Rustand on Vimeo.


Bir diğer ''theme'' şarkısının da Akon tarafından seslendiriliceği söyleniyodu, kesinlik kazandı mı bilmiyorum ama Keri Hilson ile ''OHh Africa'' diye bi şarkı kaydetmişlerdi, yeri gelmişken ona da bir göz atın isterseniz :P

♪♪ Akon & Keri Hilson - Oh Africa ♪♪ from Chilenito on Vimeo.

3 yorum: