16 Mart 2010 Salı

MIKA // THE BOY WHO KNEW TOO MUCH + NEW VIDEO

Hakkında uzun zamandır yazmak istediğim ''Mika ve albümü'' temalı yazı projemi tam rafa kaldırma niyetindeydim ki yayınlamış olduğu yepyeni videoyu gördüm. Videoyu sizlere tanıtmak için yazı yazarken de son albümü The Boy Who Knew Too Much'a da değinmek istedim. Albüm 2009 sonbaharında Mika'nın 2. stüdyo albümü olarak piyasaya sunulmuştu. Pop tarzında hazırlanan albümde ise 12 tane yepyeni şarkı bulunuyo. Single olarak yayınlanan ''We Are Golden'', ''Rain'' ve ''Blame It On The Girls'' klasik Mika tarzının devam ettirildiği eğlenceli şarkılardı (Rain'in hüzünlü hali ise beni uzun bir süre kendine hayran bırakmayı başarmıştı).

Bu 3 güzel hit dışında sizleri Hawaii'de hissedirecek tınılara sahip olan ''Blue Eyes'' albümün yine gözde çalışmalarından biriydi. Rain kadar olmasa da bir diğer slow şarkı ''By The Time'' da hafifliyiyle sizleri büyüleyecek parçalardan. ''Good Girl Gone'' ise yine We Are Golden ve Grace Kelly kadar zevkli, eğlenceli ve döşek üstünde zıplatacak cinsten. ''I See'' albümün oldukça dokunaklı şarkılarından biri. Vee ''Toy Boy'' yine albümden 5 yıldızı hak edecek bir diğer şarkı.

Henüz albümü dinlemediyseniz şiddetle tavsiye ediyorum, zira sahip olduğu kaliteyle kulaklarınıza bayram ettirmekle beraber ruhunuzu da neşeyle doldurabilir.

Gelelim Mika'nın bizlere armağan ettiği yeni şarkıya. 2010 İlkbaharında yayınlanacak Kick-Ass (feat. Nicolas Cage) filminin soundtrack'ine imza atan Mika bu sefer klasik pop tınılarından biraz uzaklaşarak daha fazla dans ritmleriyle bezenmiş bi şarkıyla karşımıza çıktı.
İşte video...İyi Seyirler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder