5 Mayıs 2010 Çarşamba

SADE // BABYFATHER VIDEO PREMIERE


İşte sizlere yeni bir video daha. ''British Rose'' Sade 10 yıl aradan sonra çıkartmış olduğu yepyeni albümü Soldier Of Love albümünden yayınlamış olduğu ikinci single ''BabyFather'' a da video çekti.

Albüm kesinlikle 5 yıldızı hak edebilecek bir çalışma; zira Sade'den de başka türlüsü beklnemezdi. Ancak çıkış parçası ''Soldier of Love'' dışında kişisel favorim ''Moon and The Sky'' şarkısına bir video gelmesini isterdim. Belki Babyfather'ın daha yaza uygun bi şarkı olduğunu düşünüp lounge müziği ile bizleri rahatlatmayı uygun görmüştür. Dünkü Beyonce videosunda olduğu gibi bu videoda da Sade Adu tam bir ev kadını rolunde; karanlık ve asker temalı ilk videodan sonra daha soft ve renkli (renk uyumu takıntım var ve videoda cidden herşey uyumlu ), cıvıl cıvıl bi videoyla karşımıza çıkan Sade bence ortaya harikuleda bi iş çıkartmış.

Albüm hakkında daha önce oturup bir tanıtım yazma vaktim pek olmadı. Yeri gelmişken çalışmada yer alan ''Brig Me Home'', ''Skin'' ve ''The Safest Place'' in de mükkemel parçalar olduğunu belirtmek isterim. Arşivlerde yer alması bir zorunluluk olan ve tek kelimeyle dört dörtlük bu albümü edinmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder