26 Ağustos 2010 Perşembe

ISTANBUL FASHION WEEK // KOZA GENÇ YETENEKLER

Istanbul Fashion Week'in başlangıcı olarak sayılabilecek Koza Genç Yetenekler gecesi Deniz Berdan olmak üzere bazı diğer bloggerlar tarafından da oldukça eleştirildi. Elimizde (en azından bende) görseller olamdığı için bir şey diyemiyeceğim. Kazananları da kutlamak gerekir, ancak bu postun ana konusu Koza'ya katılan davetliler. Elbetteki bu kadarla sınırlı kalmış olamaz. Her zaman diyorum elimizde bir Just Jared gibi bir site yok ki. Keza yine style.com gibi bir sitemiz olsaydı ya da Vogue veya Elle olsaydı bugünkü defileri de anında görebilirdik. Neyse bu gibi işler ülkemizde daha çok yeni oluşmaya başladı. Önümüzdeki maçlara bakalım diyorum.

 Gecenin en şıkları Deniz Berdan ve de Anna Kournikova olsa gerek. Deniz Hanım da oldukça tedarikli, büyük ihtimalle blogu için taşımıştır elindeki o fotograf makinesini - belki de makine görünümlü bir clutch'tır o :P

Siren Ertan Çarmıklı hoş bir kombinle karşımıza çıkarken diğer tarftan da son günlerin ayrılmaz ikili freak Patricia Fields ve Ivana Sert.

Hikmet Tanrıverdi ve Zafer Çağşayan ortalarına Anna'yı almışken. Feryal Gülman şık ama abartılı ve Heves Ekinci Seda Sayan gibi poz verirken.

görseller jet set istanbuldan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder