7 Nisan 2011 Perşembe

BETH DITTO GOSSIPING ALONE

Hepimiz (ya da ben) Beth Ditto'yu Gossip grubu ile tanıdık. Ekranlarda şimdiye kadar alışık olduğumuz kadın şarkıcı sterotipine pek de uymayan biri vardı. XXL görünümü ve şarkıları gibi rengarenk kıyafetleri. Görüntüden beklenenin aksine klasik müzik veya opera sanatçısı da değildi üstelik. İnsanları eğlendiren pop / dans / elektronik / indie türünde müzik yapan biri o !

Daha sonra ise muhteşem Katie Grand'ın dergisi -ki kısa zamanda neredeyse kültleşmiş işlere imza atan- Love'un kapağındaydı. Üstelik Demi Moore ya da Heidi Klum cesaretinde çırılçıplak. Genişleyen ölçülerle moda dünyasında da kendine yer edinden Ditto, Jean Paul Gaultier ile BFF olup podyumda modacı için yürüdü.

Şimdi Gossip'e kısa süreli bir ara. Zira solo sularda yüzerken hazırladığı bir albüm var. ''Beth Ditto EP''. 4 şarkılık mini albümde ise kulağa ilk anda çarpan şarkı aynı zamanda single olarak da yayınlanan ve videosu da olan ''I Wrote The Book''. Diğer favorim ise ''Open Your Heart''.

Biraz hareketlenin, enerjiniz yerine gelsin. Belli mi olur, albüm bitiverdiğinde redbull'a ihtiyaç duymadan havalanmaya başlarsınız.

Videodaki dans figürleri, Ditto ve kurgu harika !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder