2 Şubat 2012 Perşembe

#TODAYIMWEARING

Dünkü postumda sizlere Selen'le birşeyler yapmaya çalıştığımızdan bahsetmiştim. İşte ''Selen'le Bugün Ne Giydim ?'' Selen'in bir de günün moduna göre seçtiği bir şarkı var, postu okurken dinlersiniz diye. Bu arada fikir bizi çok mutlu etti, çok heyecanlandırdı. Umarım siz de beğenirsiniz. xx

Bu soğuk ve karlı şubat ayında diye klasik cümlelerle başlayıp canınızı sıkmayacağım tabiî ki de. Zaten bu da tek yazım olacak sonra blog tekrar emin ellerde. Blog yazmanın, post yazmanın zorluklarını bilirim benim de bir blogum var ama uyuyor şu an. Tabi böyle konuk olunca insan daha da bir heveslenip özen gösteriyor o ayrı, insan olarak hepimizin yapısında var böyle şeyler. Kısaca piyasanın sayılı avantgard sever ve zevk sahibi bloggerı olan çok şeyi paylaştığım, sevdiğim Aykun’un blogunda şimdilik bu ay konuğum artık ben de. İkimizin çok ortak yönü var maşallah çok iyi anlaşırız.
Bu dünya neler giyenler gördü bloglar ve portallar sayesinde, ne idoller çıktı, o yüzden hiçbir iddiam yok! Farklı bir renk katmaya geldim,  arada postları okurken gözünüz takılır bakarsınız işte.  Amaç Aykunla hayalimizin ilk adımını atmak. İlk adım, ilk post hayırlı olsun bol müzik dinleyip C vitamini alın görüşmek üzere…   - Selen Meçoğlu
''İnsanların olmaya korktukları şey olursanız, onların hayranlığını kazanırsınız.'' - Chuck Palahniuk

2 yorum:

  1. "Bugün ne giydim?" postlarında yok çizmem şu marka, yüzüğümü şuradan aldım, şapkam bu diye yazılır genelde, ama bu kombin, bu fotoğraflar etiketleri markaları yırtıp atmış!

    YanıtlaSil
  2. böyle bi' şey yapmaya başladığımız ilk andan itibaren amacımız markaları göstermek değildi zaten =) sadece eğlenmek olduğu için de kasıntı gibi durmuyor. en azından ben de böyle düşünüyorum :)

    güzel yorumun için de teşekkürler.

    YanıtlaSil