26 Temmuz 2012 Perşembe

MOODBOARD: BATMAN

Siyah, erkekler için bu sezonun trendi denebilecek bir renk değil. Koyu renkler hep hakim. Ama siyah; pelerin, deri ve az biraz futuristik materyallerle birleşti mi aklıma ilk gelen şey Batman oluyor. Ya da bu günlerde 'algıda seçiciliğim' bu yönde çalışıyor. Neyse, ama korkmayın ''pelerin is the new it piece'' olurken pek sevimli modacılar tayta aynı sempatiyi göstermemişler. Huzurlarınızda Fall/ Winter '12 Men's Fashion Show'larına Batman Yorumu!


Türkiye'nin en güzel giyen kadını Aslı Abbasoğlu. Üstelik moda evleri gibi onun da kendine yapıştırdığı bir DNA'yi var. Yürüyen Celine kampanyası gibi bir kadın dersem olayı da özetlemiş olurum. Ya da she has real sense of style. (Burdaki sense of styleın ne olduğundan daha önce çokça bahsetmiştim. bknz. Lisbeth Salander) Her neyse, konumuz erkekler ancak hanfendinin twitter biosundaki şu cümle oldukça etkileyici. Owner of a wardrobe that's somewhere between Batman and Nan Kempner. Hah! İşte bence hazır Batman geri dönmüşken kendimize bir parça Aslı-touch getirebiliriz. 

Formülü biraz değiştirerek cümleyi biz ''between Batman and Bruce Wayne'' olarak yorumlayabiliriz. Wayne hiçbir filmde James Bond ya da Inception'daki erkekler gibi jillllet gibi takım elbiselere bürünmese de zengin playboy karakteriyle örtüşen kıyafetleri giymekten geri kalmıyor. Gece oldu mu ise pelerin ve Burberry'nin zımbalı eldivenleri en büyük destekçisi.

Görüldüğü gibi Batman olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Burberry Prorsum
Dolce & Gabbana
Emporio Armani
Hermes
Maison Martin Margiela- Lanvin
Nicholas K- Mugler
Simon Spurr- Rick Owens- Rad by Rad Hourani
Valentino
Yves Saint Laurent
Viktor & Rolf
Ha yeri gelmişken. Herşeyi unuturum ama bunu unutmam!
Tüm görseller style.com
Aslı Abbasoğlu, vogue.com.tr

ps. Bana bir gün üzerine saatler boyu konuşmak istediğin fotoğraf var mı deseler, hiç düşünmeden Abbasoğlu'nun bu karesini de seçerdim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder