26 Ağustos 2010 Perşembe

ISTANBUL FASHION WEEK : FIRST DAY ON RUNWAY // GIZIA + ATIL KUTOĞLU + GÜNSELİ TÜRKAY + BORA AKSU

Vee beklenen post ! Istanbul Fashion Week İlk Gün. İlk Defileler ve en sevdiklerim.

Sapsarı parlak kumaşlar, zebra dokunuşları, leopar desenler, turuncular ve pembeler. İşte Gizia defilesinde karşımıza çıkan parçalar. Koleksiyondan en beğendiğim parçaları seçmeme rağmen, yine de en iyisini seç derseniz Tuğça Kazaz'ın taşımış olduğu görsel derim.


Atıl Kutoğlu defilesi ise tam karma misali, renkler, deriler ve farklı stiller. Defilenin çarpıcı tarafı ise Demet Şener'in yeniden aramıza dönmüş ve Alek Wek'in podyuma çıkmış olması.
 
Aslında Günseli Türkay için apayrı bir post hazırlamam gerekirdi sanırım. Birinci günün en göz dolduran kombinleri ondaydı. Koca bir bravo mu desem teşekkürler mi desem bilemiyorum ama bir de Deniz Berdan'ı burda unutmamak lazım. Sürpriz, sürpriz diye haftalardır sayıklarken bizleri beklettiğine değdi. Berdan'ın takıları - 2 boyutlu ve muhteşemler. Ayakkabılar fantastik. Keşke etrafımdaki kızlar bunlardan giyse. Ve Günseli Türkay'ın elbiseleri. Seçtiğim 6 kombinden sadece 2si sokakta giyilebilir olsa da, partylerde, festivallerde diğerlerini de görebilmek bence heyecan verici. İşte Türkay'ın korkusuzca bizleri Harikalar Diayrına çıkartmış odluğu koleksiyon. 




Genenin kapanışına imza atan Bora Aksu ise yine Türkay kadar başarılı bir koleksiyona imza atmış. Şık davetlerde giyip gecenin gözdesi olabileceğiniz kıyafetler, şehirli, seksi ve ayakları yere basan kadınları anlatmış sanki. Renklerin kardeşliği, uyumu ve basitliği (kargaşadan uzak demek istedim) ise şık ve zarif bir hava katmış Bora Aksu'nun ayakta alkışlanası kreasyonuna.





görseller blog markafoniden alınmıştır.

3 yorum:

  1. Günseli Türkay'a hayran kaldım; Deniz Berdan'a da tabi. Adeta olay yaratmışlar!

    Öpücükler ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. evet ya nasıl bir iş birliğidir o aksesuarların güzelliği ne olcak oyle ya :D

    YanıtlaSil
  3. Kolyeler gereğinden fazla "Aghh The Real Monsters" esintili sanki.

    YanıtlaSil