29 Ağustos 2010 Pazar

ISTANBUL FASHION WEEK : FOURTH DAY ON RUNWAY // ÖZLEM KAYA + GAMZE SARAÇOĞLU + ÖZLEM SÜER + KOTON

Istanbul Fashion Week'te dördüncü gün ve ben artık yoruldum. Bunca eğlenceli posttan sonra artık bir parça da olsa isreksizlik üstümde ancak yılmadan yayınlıyorum bunu da.  Son gün podyum üzerinde yer alan isimler ise Özlem Kaya, Gamze Saraçoğlu, Avva, Özlem Süer ve Koton oldu. Avva'yı erkekler post'una ayırdığım için geri kalan 4üyle ilgili bir post hazırladım.

Özlem Kaya ile başlayalım. Şık kadınların taşıyacakları kıyafetler yanında Indie / Hippie dokunuşları ve Pocahontas modası da vardı. Ya da bana o uzun örgü saçlar ve de kahverengi uzun elbiseler bunu çağrıştırdı.

Gamze Saraçoğlu hepsi de birbirinden şık kıyafetler tasarlamıştı, ancak 4.günün sonunda artık neredeyse bütün kıyafetler bana aynı gelmeye başladı. Yine de bu kıyafetleri giyen kadınların oldukça alımlı gözükebileceklerinin altını çizmek isterim. Haydi hanımlar Saraçoğlu'nun kapısını aşındırmaya. Maxi Dress'lere ve beyaz pantalonlu kombin ise en iyileri.












Ve peri masallarına taşındığımız Özlem Süer defilesi. bunca kıyafet nerde nasıl giyilir bilemiyorum, acilen balolar düzenlenmeli.


Son olarak Koton'dayız. İşte Allesandro Ambrosio'lu 2011 mayolar. Organizasyonun en başarısız defilesi olarak lanse edildi. Kapı önündeki izdiham, itilip katılmalar nedeniyle. PR işini kendi başına yapmaya kalkan Koton'un hazin hikayesi. Kapnış böyle mi olmalıydı ?


görseller markafoniden

2 yorum: