27 Ağustos 2010 Cuma

ISTANBUL FASHION WEEK : SECOND DAY ON RUNWAY // KARMA + SİMAY BÜLBÜL + MEHTAP ELAİDİ + ARZU KAPROL

Istanbul Fashion Week'te 2. günün açılışı Gül Ağış (Lug Von Siga) , Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğanla gerçekleşti. KARMA 1'den sizlere en beğendim Zeynep Erdoğan defilesini paylaşıcam. Dokunuşlar temalı kreasyondan tam 6 görsel. Renkler ve uyumlarına da bittim ayrıca. Yine de sanki hepsi bir görünüyor :)




Karma ardından ise günlerdir merakla beklediğim Simay Bülbül defilesi gerçekleşti. Sanırım kendisi en sevdiğim Türk Modacı olacak bundan sonra. Resimlere bakarken bile kendimden geçtim, ağzım açık kaldı. kim bilir oracıkta izleseydim defileyi - özellikle front row- belki bir duygu patlaması bile yaşardım. Derilerin baş gösterdiği bir kreasyon, kullanılan aksesuarlar ise muhteşem. Sadece bir defileden fazlası, teatral bir şeyler var ortada. Tanrıçalara övgüler ise devam ediyor. Mitolojiden esinlenmeler... Defilenin kapanış kıyafeti ve sergisi ise sanırım aklımdan uzun zaman boyunca çıkmaz. Simay Bülbül beyazı takdire şayan. Viva Simay !




Ve Mehtap Elaidi. Adını ve kreasyonunu ilk defa duyup gördüm. Ancak cidden beğendim. Hemmen takip alınmalı. Ayrıca kıyafetler de giyilesi.



Ve 2. günün bombası Arzu Kaprol. Twitterda sürekli defileden önce yaşanan tatsızlıklardan dem vuruldu. Kreasyona övgüler de geldi, yabancı modacılardan esinlenmelerin bir hayli fazla olduğu da söylendi. Yorum sizin ben sizleri yeniden en sevdiğim görsellere baş başa bırakıyorum. Ha bu arada ilk görsel yerli Madonna'lar için gelsin. O değil de bazıları da benim looklet'te yarattığım outfitlere benzemiş.





görseller markafoniden.

4 yorum:

  1. James Mayer,
    Simay'ın hakkıdır... Yıllarca ne zorluklar yaşadı bence altın çağını yaşamaya başladı. Icons of Fashion'da showunu izlemiştim... Mukemmeldi.
    Deri onun ellerinde sanat oluyor...
    Arzu Kaprol ne yaparsa yapsınn... konuşturur.
    Umarım seneye yabancı modacıların aktığı bir etkinlik olur...
    Cemil İpekçi gibi adamlara modacı demeyiz :))

    YanıtlaSil
  2. evet evet görmüştüm ben de onu. yine hayran kalınası bişeyler hazırlamıştı .. :)

    cemil ipekçi miiii ?? o da kim :D

    YanıtlaSil
  3. Simay Bülbül'ün "şov"unu orada izlediğimi hayal ettim de; ölürdüm herhalde izlerken! Daha iyisi çıkmazsa IFW 2010'un en iyi defilesi diyebilirim.

    Öpücükler ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  4. evet evet şu ana kadar en iiyisi Bahar Korçan belki yaparsa yapar bişeyler ama Simay süperdiii

    YanıtlaSil