28 Ağustos 2010 Cumartesi

ISTANBUL FASHION WEEK : THIRD DAY ON RUNWAY // KARMA 2 + ÖZGÜR MASUR + HATİCE GÖKÇE + BAHAR KORÇAN

Istanbul Fashion Week'te 3. gün oldukça erken bir saatte Argande defilesi ile açıldı.  Hemen arkasından gelen KARMA 2 defilesinde Niyazi Erdoğan, Necla Güvenç, Tuvana Büyükçınar ve Rana Berna Canok yer aldı. Merakla beklenen Özgür Masur, Hatice Gökçe ve Bahar Korçan defileleri ise ardarda sıralanmıştı. Günün kapanışı ise Damat /ADV 'den geldi. Post içinde Niyazi Erdoğan, Damat/ ADV ve Hatice Gökçe erkek kreasyonları yok. Onlar başka bir postta.

Tuvana Büyükçınar'daki renkler muhteşem. Tam genç kızlara göre. 18likler artık 30luklara özenmez de umarım Tuvana'nın kapısını çalar. Ayakkabılar da yine cıvıl cıvıl. Outfitler bana Günseli Türkay'ı hatırlattı. Yanlış anlaşılma olmasın, renk kullanımı açısından. İki modacı da bence tam anlamıyla ilkbahar / yaz hazırlamışlardı.


ve Rana Berna Canok.
  Özgür Masur; bende merak uyandıran en büyük isimlerden biriydi. Hazırlamış olduğu her şey giyilesi, alınası. Renker ve ten uyumlulukları, insanı sıkmayan ve dışarıdan bakınca içini rahatlatan kıyafetler. Bilmiyorum, ben bakınca bunları hissettim. Kız olsam kapısında yatardım sanırım. tebrikler Özgür Masur.








Hatice Gökçe ise erkeklerde bir numara, ancak erkeklerdeki marjinal, sanatsal dokunuşlara nazaran kadınlarda daha normal ! yine de oldukça hoş ve albenili. Beyaz pantalonlar, renkli üstler ve deriler..


Bahar Korçan ve Dinle...Kreasyon olarak değil de (yanlış anlaşılmasın onlar da mükemmel) kareografi ve podyum açısından bence can alıcı. toprak dokunuşları da, fikir de, gerçekleştirme aşaması da oldukça başarılı. Orjinal olsa gerek ? IFW'nin en iyisi diyebilirim. Simay Bülbül ve Bahar Korçan arasında kaldım sanırım. Sanırım tüm outfitler moda haftası boyunca sergilenen tüm kıyafetlerden başka bir yerde duruyor. Görsellere bakınca sanki tiyatro izliyormuş havası var ayrıca!

görseller markafoniden

4 yorum:

  1. Özürrr....
    Deniz'deydim :) şimdi okudum.
    Hatice Gökçe .... erkeğe yoğunlaşşsın ismini her duyduğumda erkek modası aklıma geliyor.
    Hangi kadın modacı bizi düşündü...
    AAA Esin Maraşlıoğlu'nu es geçemem Akmerkez''de açtığı Show off mağazası muhtesemdi..
    EE kadın Türkiye'de g-stringi jean den cıkaran kadınn...

    YanıtlaSil
  2. sen denizdesin ve bana yorum atamıyosun, ben sırf bu postları hazırlamak için denizden erken ayrılıp eve dönüyorum =)

    son 2 postumu hazırlamak için de bugun denizden mahrum bırakıcam kendimi =) )

    YanıtlaSil
  3. hepsini izleyip de nasıl yorulmadınız,ben dört tanesine zor dayandım???

    YanıtlaSil
  4. son 5 gündür bilgisayar başından kalkmadım desem ??

    YanıtlaSil