20 Ağustos 2010 Cuma

ROMANTİK KOMEDİ ! İŞTE BÖYLE OLUR

Siz de benim gibi filmi izlemek için sinemaya gitsem mi gitmesem mi derken filmin vizyondan kaldırılışını seyredenlerdenseniz, siz de benim gibi DvD'sini almak isteyenlerden olabilirsiniz ?

Türk işi şu, türk işi bu derken işte Türk-iş'i bir romantik-komedi. Şiddetli bir romantik-komedi fanı olaraktan gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Hollywood yapımı ya da manzara olarak Central Park, NYC seçilmiş Amerikan filmlerinden aşağı kalır yanı yok bu Romantik Komedi'nin.. Hatta ileri giderek son bir yıl içerisinde seyretmiş olduğum en iyi romantik komedi filmi bile diyebilirim. Oyuncular, mükkemmel seçim. Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Burcu Kara, Gürgen Öz, Begüm Kütük. Senaryo da aksaklık yok. Mekan 10 numara, müzikler sürükleyici, akılda kalıcı ve film bitiminde nette kendilerini aratır cinsten. Film akışı bilindik R/Komediler gibi. Ee eksiklik, yok ki !

Üzgünüm sizleri en yakın D&R'a göndermekten başka bir çarem yok =) Ayrıca filmin ikincisi geliyorrr. Sex and The City seremonisine yakışır bir şekilde toplanıp gitmek lazım bu filme.

2 yorum:

  1. Bence de film harikaydı. Oyunculuğundan nefret ettiğim Sinem Kobal ise bu filmi gayet iyi kıvırmış bence. Onun yerine başka kim oynayabilirdi ki o rolü?! Bilemedim.
    Gürgen'in filme kattığı renk ise; tartışmasız mükemmel!

    Bu filmde bu kadar eğlenebileceğimi hiç düşünmemiştim.

    Filmi seninle aynı gün izlememize ne demeli?!
    Haha!

    YanıtlaSil
  2. ahhh evrenin gücü işte =)

    cidden valla sinem kobal'i ben de sevdim, bir de şunu düşündüm keşke Selena ve reklamlarla ortalıkta dolanmasaydı belki onu hep takdir edebilridik =)=)

    ah ahh gürgen öz, o meseleye hiç girmeyelim lütfen :P

    YanıtlaSil