29 Kasım 2010 Pazartesi

PETSHOP BOYS ! THE ULTIMATE

Son zamanlarda synth-pop hiç olmadığı kadar başarılı Brit Gruplardan, Kuzey Avrupalı sanatçılara kadar bir çoklarının albümünde bu hissi yakalayabiliyoruz. Hatta Ramadan bile çıkış albümü ''Hazır Mısın?'' da bu alt yapıları çokça kullandı.

Ancak herbir türün bir de babası vardır ! İşte PetShop Boys ! Synth-Pop, Pop-Dance ya da 80ler ruhu, onlara ne derseniz deyin o hissiyatı bir kez daha ele geçirmek için kaçırılmayacak bir fırsat. İngiliz ikili en iyileriyle bir kez daha karşımızdalar.

Ultimate PetShop Boys albümlerini Kasım başında yayınlamışlardı. Hazır Yeni yıl ve beraberinde gelecek partiler yaklaşmışken, biraz da geride kalan yılları hatırlama şansını elde etmişken bence albüme bir göz atın. Benim gibi büyük fanları olmayıp da yine de yayınladıkları singleları zevkle dinleyenler için ise grubu daha yakından tanıma fırsatı.

Albümde bir de sürpriz. Unutulmaz hitler, ''New York City Boys'', ''Domino Dancing'' ve ''West End Girls'' gibi unutulmaz hitlerin yanında yeni bir şarkı ''Together''.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder