14 Kasım 2010 Pazar

COUNTRY MUSIC & BAMBI & LATIN GRAMMY AWARDS: KASIMDA ÖDÜL ALMAK BAŞKADIR !

Kasım ayı ödül ayı. MTV EMA, Coutry Music Awards, Latin Grammy's ve American Music Awards. Aralık ayında Grammy'ler ve Golden Globe'lar açıklanır. Ocak ve Şubat aylarında ise Oscarlar, Brirtler ve aklınıza gelebilecek bilimum ödül törenleri. Kış aylarının tek güzellikleri bu. Kimi Atlantiğin öteki yakasında olduğu için gece uykunuz kaçar, kimini sadece haberlerden takip edebilirsiniz, kimini de laptop kucakta iki büklüm şekilde. Bunun için yeniden teşekkürler MTV Türkiye.

Kısacası Kasım'da Ödül Törenleri Başkadır.

Evet gelelim bu postun konusuna. Aynı gün dağıtılan iki değişik ödül. Biri Amerika'nın Halk Müziği olan Country Music diğeri ise dünyayı etkisi altına alan sıcak Latin rüzgarının en büyük ödülü Latin Grammy's. Bambi'ler ise Almanya'dan Medya ve TV dallarında verilen ödüller.


County Music Awards'da gecenin sunucuları son 3 senedir olduğu gibi Carrie Underwood ve Brad Paisley oldu. Geceye damgasını vuran olay ay içerisinde filmi çıkacak olan Gwyneth Paltrow'un onca Country şarkıcısı içinde efeler gibi sahneye çıkıp şarkı söylemesi oldu. Pek de fena olmamış. Leighton Meester ile beraber böylece yeni filminin tanıtımını da yapmış oldu.


Her horoz kendi çöplüğünde ötse bile Taylor Swift burada ötemedi. Evine eli boş dönen gereksiz şarkıcı yerine son zamanlarda en sevdiğim grup olan Lady Antabellum (bknz.) ''Need You Now'' ile Best Single of 2010 ödülünü ve Vocal Group of the Year ödülünü aldı.

Törene damgasını vuran bir diğer isim ise Miranda Lambert oldu. 3 ödül kapan Lambert Music Video, Best Album ve Best Female ödüllerini elde etti.

Bambi Awards'da gecenin sunucusu Sarah Jessica Parker olurken, Shakira, Orlando Bloom ve Beth Ditto & Gossip ve Mest Özdil ödül kazananlar arasındaydı. Shakira aynı hafta içerisine kalçasıyla Madrid'i ve Berlin'i salladı. Berlin'de hem X Factor'de ''Loca''yı hem de yarışma finalistleri ile ''Underneath Your Clothes'' şarkısını seslendirdi. Ödül töreninde ise Roberto Cavalli'nin onun için tasarladığı elbisesyie bir kez daha ''Waka Waka'' dedi.




Ve Latin Grammy's. Sonunda hak ettiği ilgiyi kendi ''communty''si içinde elde etti. Nelly Furtado ''Best Female Pop Album'' ödülünü kazandı ''Mi Plan'' ile. Shakira'yla beraber söylediği ''La Tortura'' ile birçoklarının yeni tanıştı Alejandro Sanz -ki kanımca dünyanın en seksi şarkı söyleyen adamı ise ''Best Male Pop Album'' ödülünü kazandı. Gecede canlı performan sergileyen isimlerden bir kaçı ise Nelly Furtado, Ricky Martin ve Enrique Iglesias vardı. Gecede aynı zamanda ödül de kazanan La Mala Rodriguez de Nelly'nin canlı performansında ona eşlik de etti. Video Youtube'dan kaldırıldğı için ekleyemedim. Sorry !

Görseller;
zimbio.com
justjarred.com
facebook.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder