18 Mayıs 2010 Salı

WE DEFINETLY SHOULD ADORE J LO FROM THE BLOCK !

1987 yılında ilk filmi ''My Little Girl'' ile hayatımıza giren Jennifer Lopez bundan tam 12 yıl sonra ilk müzik albümü ''On The 6'' ile artık yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi.
Golden Globe'lardan, Independent Spirit Awards'a MTV / VH1 ödüllerinden Grammy'lere kadar bir çok adaylığı / ödülü bulunan bu insanüstü varlığı bloguma davet etmek istedim.


2010 yılı Şubat ayı olarak planan albüm tarihi J.LO'nun Sony Music ile yolunu ayırmasıyla ve albümden yayınlanan ''Louboutins'', ''Everbosy's Girl'' ve ''Greatest Part of Me''nin pek de fazla tutmaması nedeniyle albüm/ LOVE ?(ki Louboutins'ın neden sevilmediğini anlamış değilim) albüm henüz belirli olmayan bir tarihe ertelendi. Şimdi sadece elimizde Pitbull ortaklığı ''Fresh Out The Oven'' videosu ve videosunun da çekilmesiyle beraber hiç kuşkusuz bomba bir yaz hiti olabiliritesi yüksek bir parça olan David Guetta prodüktörlüğü ile Donna Summer coverı ''On The Radio'' var.
Şarkıyı indirmek ve dinlemek isterseniz diye. Please click babe.
Love? albümü bir kenarda dursun Jennifer Lopez ortalıklarda yeni filmi için promosyon turlarında. The Wedding Planner; Maid In Manhattan; Monster-in-Law gibi komesidi bol romantik filmlerin bulunduğu kariyerine bir de Imdb'den ancak 4.2 alabilen bir başka vasat film - Back Up Plan- daha ekledi. Ancak ben imdb notunu önemsemeden filmi öneriyorum :)) Yani eğer romantik-komediler ile zamanınını geçirmek isterseniz elbette ki; yoksa ''must-see'' bişey değil :)

Vee son olarak moda...NYFW'lerde yer alan kreasyonlar, parfümler ve çocuk kıyafetleri derken 10 parmağında 10e sahip olan JLO şimdi de moda dergilerinde boy göstermeye başladı. Met Gala'sındaki göz kamaştırıcı görüntüsünden sonra Marie Claire UK ve Vogue IT 'de boy göstermeye başladı. Postta yer alan kareler de Vogue It için gerçekleştirilmiş çekimlerden alınma. Sophia Loren' benzerliğide gözden kaçmadı değil.

İşte Batista tarafından gerçekleitrilen VOGUE IT çekiminin kamera arkası görüntüleri.


VOGUE ITALIA Jennifer Lopez by Michelangelo di Battista from ADV on Vimeo.
Yaptığı tüm işlerde süper olabilir, ya da bir çuval inciri berbat edebilir. Ancak ben bu kadındaki azme ve işkolikliğine hayranım. Günümüzde müzik, sinema ve moda alanında JLO'yu büyük bir marka haline getiren bu kadına tapıyorum. Ayrıca hayatını örnek aldığım insanlardan olduğunu da belirtmeyliyim; sadece bir işte inanılmaz başarılı biri olmak yerine; orta seviyede; her çiçekten bal almak mantığı üzerine kurmuş olduğu kariyerini seviyorum. Marc Antony'yi kıskanıp çocuklarıyla güzel günler geçirmesini diliyorum :)

İşte Jenny From The Block... From Bronx to ....

ps. haberdan haberdar olup da bu postu yazmam için bana ilham kaynağı olan Moda Burda'ya teşekkürler :p

1 yorum:

  1. Benden de teşekkürler:)(Ayrıca extra Lopez bilgileri için de tşk.)

    YanıtlaSil