20 Temmuz 2010 Salı

BACK-UP PLAN


The Wedding Planner, Maid-in-Manhattan ve Monster-in-Law sonrasında dördüncü kez bir filmde seyrettiğim Jennifer Lopez'e yeni filmi Back-Up Plan'de Ralph Fiennes, Michael Vartan, Matthew McConaughey'den sonra şimdi de Alex O'Loughlin eşlik ediyor.

New York City, şehir dışında bir haftasonu, çişini yapan, geyiren, yemek dolu tencerenin içinden hayvanımsı şekilde yemek yiyen ve horlayan bu da yetmezmiş gibi bir de hamile kalan Zoe (Jennifer Lopez). Diğer tarafta ise hem romantik, hem komik hem de düşünceli, saygılı Stan (Alex O'Loughlin). Peki ya yalnız kadınlar kulubü ve yaptıkları şaman dansı ?

iMDB'nin 4.3 vermiş olduğu film bence çok da fena sayılmaz. Her zaman dediğim gibi romantik-komedilerden pek de fazla bişey beklenmediği ve filmin sonu daha başından belli olduğu için ayrıntılara takılmadan koltuğa uzanıp yapmanız gereken tek şey kahkaha atmak. Belki ''film boyunca gülmekten altınıza yapacaksınız'' diyemem ama yer yer katıla katıla gülmekten de kendinizi alamayacaksınız. Çünkü manyak komik sahneler mevcut :P

Herşeyi geçtim Türkiye'nin bir numaralı sinema eleştirmeni Ömür Gedik ? :P ve yazısını okuduğumda sen de mi Brütüs dediğim Rahşan Gülşan'a inat bence gitmelisiniz filme. Çünkü her ikisi de Kıbrıs olayları nedeniyle vizyona giren filmi protesto etme derdinde. Düşüncelerinin ne kadar sığ ve saçma olmasını bir kenara bırakın ve en azından şunu düşünün filmin çaycısından, ulaşım görevlisine, başrol oyuncusundan, senaristine kadar hepsi Jennifer Lopez değil mi ??

Sıcak yaz gününde mis gibi frozen tadında bir film derim :)

xoxo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder