24 Ağustos 2010 Salı

LEBRON JAMES FOR GQ // CHECK YOUR FALL / WINTER WARDROBE !

IFW'ye yakalştıkça modayla, modayla alakalı olan şeylere karşı ilgi daha da arttı elbette. American GQ Sept. Issue kapağını ve içinde yer alan LeBron James editöryalinipaylaşmak istedim. Aslında blogumda genelde böyle şeylere yer vermem, hayır ortada olağanüstü şeyler de yok ama , bilmiyorum işte, sanırım blogumda bundan sonra böyle ''hazır çorba'' kıvamında yazılar da bulabilirsiniz.

Neyse; sizler için de sonbahar / kış gardrobunuzu düzenlemek için ufak birkaç tüyo. İlk görsel, ki aynı zamanda kapak olarak kullanıldı, bizlere Vitrindeyiz'in sözlerini hatırlattı, evet yelekler çıkın dışarıya. Ralph Lauren'a ait olan bu parçalar, orta yaşlı erkekler için ''bundan iyisi şamda kayısı'' dedirtse de ben bile giyebilirim, o denli muhteşemler. İkinci görselde ise hırka LeBron James'a aitmiş. Neyse onu her yerde bulabiliriz (en azından benzerlerini) ama ya pembe Tom Ford gömleğe ne demeli ? Adamım ya ne yapsa ''perfecto''. Ve evet spor bir tarzda da kıravatlar takılmalı.


Şapkalar artık bizlerde de vaz geçilmez aksesuarlardan biri. Görünümü tekdüzelilkten kurtarmak için adeta sığınabileceğiniz bir liman. Baştan aşağı D&G'lara bürünen James en sevdiğim renkleri üstünde taşıyor, hepsi de bence ''wishlist''lik. Şapka 3. görselde de karşımıza çıkarken Bottega Veneta slim fit jean'e Dolce & Gabbana ekose gömlek / (oduncu deyin ya da ) ki benim favorim - eşlik ediyor.

5. görseldeki gömlek ve kazak. Tom Ford. Şimdi dağılabilirsiniz. (Yine bu kazaklar en favori modelim). Ölüp bittiğim görseli ise sona sakladım. Blazer, Nike; Jeans, Gucci; Kemer, Yves Saint Laurent ve gözlükler bir kez daha Tom Ford. Dandy look, chic bir guy daha başka ne ister ki. En baba markalar aynı görselde.


görseller gq.com 'dan alınmıştır.

3 yorum:

  1. Çok iyi.. James demiştimmm...
    İçinde bir moda canavarı varr...
    Yavaş yavaş çıkıyor...

    YanıtlaSil
  2. ahaha ... aslında moda genlerimde var
    dedem, anneannem ve annem ama işte ... :D

    YanıtlaSil