21 Ağustos 2010 Cumartesi

SPOTLIGHT: QUEEN B (FASHION & MUSIC & MOVIE))

4Daha önce şuradaki yazımda Jennifer Lopez'in 10 parmağındaki 10 marifeti sıralamıştım bu sefer ise sırada Beyonce. Önümüze yepyeni albüm haberleri, moda dergilerinin kapak çekimleri ve de 2010 F/W House Of Dereon çekimleri düştüyse bu imkanları kullanmamak saçma olur diye düşündüm.

Kendi işini kendin hallet misali bir kez daha House of Dereon'un yüzü Beyonce. Çekimleri Yunan Adalarında gerçekleştirilen S/S kampanyasından sonra Queen B bu sefer tıpkı I Am...Sasha Fierce'den yayınlanan son video'su ''Why Don't You Love Me''de olduğu gibi 60lı yıllara geri dönüp pin-up kızları haliyle kameralara poz veriyor. Bazı görsellerde ise hala ''Urban'' ruhunu yansıtmaya devam edip biraz seksi biraz itici -hatta kıromsu - bir kompozisyon çizilmiş.





Gelelim ''Self'' Dergisinin ''September Issue''suna. Gönül isterdi ki, Vogue ya da başka bir moda dergisinin kapağında görelim onu; fakat kendisi kadın sağlık ve bakım dergisi ''Self''in kapağında karşımıza çıktı.
Ve biraz da müzik ... Daha öncelerde 6 aylık gibi bir süre için müziğe ara vereceğini açıklayan şarkıcı anlaşılan bu sürenin sonuna gelmiş; aynı açıklamasının içinde Beyonce artık Sasha Fierce'in de bittiğini açıklamıştı. Yeni albümde Beyonce'nin yeniden Dark Child, The Dream ve Jim Jonsin ile çalışacağı gelen bilgiler arasında. Bakalım hit factory I Am...Sasha Fierce sonrasında nasıl bir 4. albümle karşılaşacağız.

Ayrıca son olarak IMDb sitesine göre de yapım/ fikir aşamasında olan iki ayrı film var: ''A Star is Born'' ve ''Gilligan's Island''.

Şuradan da House of Dereon Fall / Winter Video'sunu izleyebilirsiniz.


2 yorum:

  1. bloguna ilk kez girdim cok renkli, cok eglendim. izninle atlasbebek.com'a linkini koyuyorum

    YanıtlaSil
  2. inanmıyorum atlas bebek blogum agelmiş ve sevmiş =) ne demek elbette koyabilirsin

    yalnız bir sorn mu var, uzun zamandır yazılarınız benim kumanda panelinde çıkmıyo, hatte geçen baktımsa, bu blog bulunamadı diye yazı bile çıktı ?

    YanıtlaSil