18 Kasım 2010 Perşembe

BOOTS & BOYS

13 Boots & Boys by jamesmayer
Yaz olsun kış olsun eğer Çakmaktaş devrinde yaşamıyorsak ayaklarımızı asfalttan koruyacak bir şeylerle kapatıyoruz değil mi ? New Balance, Converse, Adidas, Tiger ! Bırakın sırf erkekleri kızların ayaklarından dahi eksik olmuyor. Sonra Timberland, Oxford, Loafer ve Festivel ayakkabısı Toms'lar. Ama bazıları da var ki bir arzu nesnesi olabilecek kadar çekici ve kışkırtıcı.

Madem ki ayakkabılar bu kadar önemli, madem ki kıyafetin tamamlayıcı unsuru, madem ki hem kızların hem de erkeklerin birbirlerine baktıklarında dikkat ettiği bir numaralı aksesuar, o zaman bunlara göz atmadan geçsek olmazdı.

Yalnız unutmamakta fayda var ! İstediğiniz kadar D&G ya da Givency bir ayakkabıya sahip olun, onlar temiz olmadıktan sonra hiç bir işe yaramazlar ! İlla kirli ve seksi olmak istiyorsanız gelin Converse'lerden vaz geçmeyin.

Soldaki görsel Dean & Dan kardeşlerden. Yani Dsquared2 F/ W 2010 kolleksiyonundan. Daima şık ve karizma görünmek isreyen beyler için birebir. Kumaş pantalon eşliğinde klasik görünümüzün altını çizerek şık bir jean'le de kontrast bir hava katarak kendinizi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Aşağıdaki görseller ise sezonun en hit kolleksiyonlarının en hit detayları arasında.
Deriler, süetler, postallar ve de ayağınızı sıcacık tutacak tüyler...
1 & 2 : Jean Paul Gaultier
3: Gilded Age
4: Christian Dior
5 & 6: Louis Vuitton
7: Burberry Prorsum
8: Lanvin

Ancak Lanvin'den bir model daha var ki beni benden aldı diyebilirim. Bakınız sağ taraf. Buna benzerler bir çok hazır giyim markasında bulunmasına rağmen Lanvin <3

Şimdi gelin bir de bunlara bakın !

Bunlar Pull&Bear'den ulaşabileceğiniz modeller. Aralarında kendinizi rock style'a bürümek için giyebileceğiniz postallar da var, sezonun hit parçası süet botlar da hergünlük, jean'le kombinleyip giyebileceğiniz sneakerslar da.
Sıradakiler ise bir başka İspanyol hazır giyim markası olan Bershka'dan. Street style & cool.

Bunlar da diğer hazır giyim markalarında.
1 & 2 & 3: Zara
4: TopMan
5 & 6 : H.E. by Mango

Son olarak: İşte bu da GQ'nun bizler için seçtiği bir model. İster giyin rock bar'a gidin, ister arka sokaklarda birilerinin kıçını tekmeleyin !

6 yorum:

  1. Eveeet, beklediğim post nihayet gelmiş! (=
    Bebeğim, en son görsel enfes! Ben bile giyerim (Ben zaten erkek reyonlarından giyinmeye bayılan bir kadınım)
    Pull&Bear, çok sevdiğim bir markadır zaten; her haline hastayım genelde (=
    onun dışında Gilded Age'in botunu da favorileyebilirim ;)

    Öperimm ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. Burberry bu sezon en iddalıları bence tek geçerim ;)

    YanıtlaSil
  3. pull and bear da gordum postalin birini.150 lira filan.hemen alinmali:P

    YanıtlaSil
  4. pull and bear'de de bershka'da da güzel şeyler var aslında ama ben almaya korkuyorum, bazen kalitesiz oluyo çünkü malları

    YanıtlaSil