21 Kasım 2010 Pazar

KAPAK KONUSU : THE ULTIMATE WINTER W/ DAVID GANDY

David Gandy: Ona yaşayan en seksi erkek, (yoksa o Tom Ford mudyu ? - neyse-)ya da 21. YY'ın disk atan atleti de diyebiliriz. Kampanyaların, defilelerin aranan yüzü olmakla beraber o da aynen bizden biri. Henry Holland ve Colin Firth'ün eşi Livia Firth gibi British Vogue'un internet sayfasında kendine ait bir blogu var. Hatta ve hatta erkekler için stil rehberi temalı bir de iPhone / iPad App'u bile var !

D&G'nın bir numaralı mankeni olmasının yanında aynı zamanda stiliyle de her zaman göz dolduran bir model o. Genellikle klasik seçimleri tercih ederek karizmasını bu şekilde korumaya çalışanlardan.

Kendisi bu ayki ApolloBoy Mag'in kapağındaydı ve tam 4 farklı kapakla sizlerle buluşmuştu. Kapakta olma nedeni ise muhteşem Massimo Dutti ile sezonun en hit parçalarını üstünde taşımasıydı. Markanın yüzü olması ve kışın kapıda olması -her ne kadar da havalar şu anda aksini söylese de- onu kapağa taşımamda bir numaralı etkendi.

Kendisi aynı zamanda zaman Vogue Editöryallerinde baş erkek rolünü üstlense de tek başında GQ ya da L'officiel Hommes gibi dünyanın bir numaralı erkek / stil dergilerinin de kapağını süslemiştir.

Kendisi son olarak bir de W Hotel (W London) reklam filminde oynamış. Son zamanlarda stil temalı reklamlar çokça beğeni toplamakta üstelik bunlar bir de kısa film şeklinde çekiliyor. Daha önce Marion Cotillard, Dior ve Jude Law da Dior Hommes için kamera karşısına geçmişti. Bu sefer ise bir otel reklamı. Henüz elimize to be continued olarak verilse de - yani ikinci kısmı coming soon- reklamda David Gandy ve Helena Christensen göz dolduruyo. Bir otel için fazla uzun ve gereksiz ayrıntılar olsa reklam kampnayasının devamını merak etmekteyim. Kısa film tadındaki bu kampanya Edoardo Ponti tarafından çekilip Londra manzaraları kampanyanın bir diğer baş rol oyuncusu. Kısa filmin ismi bile var. ''Away We Stay''. Tamam oyunculuklar çok iyi olmayabilir,konu da eh işte, ama kimin umrunda ki ? Kampanya ilgi gördü bile :)


Yukarıda da dediğim gibi kendisi stiliyle de sürekli göz dolduruyor. Look de Jour blogumda kendisini defalarca konuk ettim.

Spring / Summer 2010 döneminde Sarar için de kamera karşısına geçen Gandy'nin dünyada daha fazla konuşulma nedeni ise D&G kampanyaları. F/ W 2010 kampanyaları çerçevesinde ise Scarlett Johanson ile beraber.
Fall / Winter 2010 Light Blue

Postun devamı Volume 2'de ise David Gandy ile Massimo Dutti kampanyasına göz atıcam. xoxo. keep watching me babes :)

8 yorum:

  1. Çalışılmış....
    Bravo
    95

    YanıtlaSil
  2. 5 puan'ımı nerden kestin ? :/ :)

    YanıtlaSil
  3. Notum kıttır...
    1oo zor verırım :)

    YanıtlaSil
  4. bu vucudu nasi koruyo?steroid alio mu acaba?

    YanıtlaSil
  5. onu david'e sor :D ama adamın işi o bırak da korusun :D

    YanıtlaSil
  6. steroid aliosa valla butun sayigimi yitiririm.yillardir spor salonlarinda canim cikti amk

    YanıtlaSil
  7. Bu adam egomu param parça ediyor ...
    Aynada yüzüme baktığımda şuram keşke şöyle buram keşke böyle olsaydı derken karşıma çıkan yüz David Gandy'nin yüzü ...

    YanıtlaSil
  8. ahah valla insanı depresyona sokar :D

    YanıtlaSil