10 Kasım 2010 Çarşamba

TOKIO FASHION WEEK || MEN ON RUNWAY VOLUME II

Tokyo Fashion Week Spring / Summer '11 Men's Fashion ile kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İşte ilk konuk Gut's Dynamite Cabaret ! Sokaklar için yaratılmış sanki, daha giyilebilirnir ve koyu renklerin hakimiyeti. Burberry'nin asi zımbalı deri ceketleri burda da bizleir bekliyor. Avrupa'da erkeklere tayt giydirildi mi hatırlamıyorum, ama burda bir de buna diz altı modeli eklenmiş. Deneyseller şeylerin çıktığı ve neredeyse kendine özgü bir modaya sahip olan Japonya'dan bu tür işler çıkmış olması ise pek de şaşırtıcı olmasa gerek.
Ryo Ishikawa ile Vanquish. Designerların yaratmış olduğu bu parçalar sokakta giyinmek için mi yoksa onlara birer sanat eseri diye mi davranmalıyız aslında hala ikilemde olduğum bir konu. Hautte Couture elbette sanat, ama ? Yani şimdi bir designer clothe giymemiz bizi oldukça cool yapmaz mı ? İste Vanquish de yine giyilebilir moda ! Biraz İtalyan havası da sezmedim değil. Şu son kare de Dolce & Gabbana'yı hatırlatan cinsten. Keza yine ilki de öyle.
Tatsuya Kimura ve Sanae Yoshida ortaklığı ile Discovered. İşte özlediğim renkler. Biraz indie, biraz vintage, zaman zaman Brit. Discovered modayı yeniden keşfetmiş gibi. Sevdim. Kimi yerde ise 20lerin Amerikasına geri dönüyoruz. Yüksek belli pantolanlar ve suspenders, ancak yüksek belin beli fazla mı yükselmiş ne ? Alt sıradan ikinci siyah ceket de benim olabilir mi ?
Son olarak Yoshio Kubo. Ekoseler, kareler, kimi zaman ise fazla asi ve sert. Alt sıradan birinci kombin ise dolabıma buyurabilir.

Bitti.

2 yorum:

  1. Ben bu postu atlamışım ya! :S
    Geçtiğimiz sene öne çıkan "şort üzerine gömlek/kravat" olayına hasta oluyorum, biliyor muydun?! Kimisine bakınca çok saçma gelebilir; ama bence oldukça estetik ve çekici. Herneyse, Discovered cidden harika olmuş, ben de bayıldım. Renkler konusunda çok benziyoruz birbirimize Ceyms!

    Öperimm!! ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. ya aslında çok güzel ama bazı şeyleri düşünürken sürekli Türkiye'de yaşadığımız aklıma geliyo

    YanıtlaSil