29 Aralık 2010 Çarşamba

LOVE & OTHER DRUGS

Hınzır ve yakışıklı Jake Gyllenhaal ve kız kardeşim kadar sevdiğim Anne Hathaway ''Love & Other Drugs'' için bir kez daha bir aradalar (bknz BrokeBack Mountain ilk örnek için). Oyunculuklarını konuşturmuşlar desem yalan olur. Seksapelliklerini ve vücutlarını cömertçe sergileyip bedenlerini konuşturmuşlar desem yeridir sanırım.

Bildiğimiz romantik komedilerden biraz değişik bu sefer. İşin aşk kısmı yani. İnanılmaz romantik, ya da benim modumdan öyle, biraz da dramatik. Ama işin komedi kısmı da oldukça garip :) Filmin adı ''Sex & Other Drugs'' konulabilirdi. Yani hani ''Sex and The City'' için ''less sex'' dediler ya, işte bu da bildiğimiz türevlerinden biraz daha fazla ''sex'' içeriyo. Yani filme gidiş nedeniniz Jake Gyllenhaal ve Anne Hatahaway'i çırılçıplak görmekse buna alınmam bozulmam.

Aslında filmin ''sex sells'' üzerine dayandığını hepimiz biliyoruz. Daha vizyona girmeden bile çeşitli forumlarda oyuncuların -ki kimi photoshoplu (yani bunu filmi izlerken anlıyosunuz yoksa herhangi birini çıplak gördüğümden değil :P) çırılçıplak hallerini görmemizle beraber yine yarı çıplak şekilde ''Entertainment Weekly''ye poz vermeleri falan. Ha bu arada diğer filmlerin hepsini izlemeden karar veremem belki ama sanırım Golden Globe'lar için pek de şanslı adaylardan sayılmazlar.

Filmin en komik yanı Jake Gyllenhaal'un seks manyağı evlere şenlik kardeşi Josh Gad için yazılmış repliklerdi sanki. Unutmadan bir romantik komediyi romantik komedi yapan o filmin New York'ta çekilmesi gerektiği anlamına gelmiyormuş. Ve son olarak film müzik konusunda oldukça zayıf kalmıştı.

Uzun lafın kısası, bizler eğlenmeyi ve çıplaklığı seviyoruz. Netice itibariyle filme koşarak gidebilirsiniz. Kaybedeceğiniz bir şey yok yani. 


Randevu Istanbul'a bir kez daha teşekkürler. Netice itibariyle filmi herkesten önce festival sayesinde izledik.

3 yorum:

  1. çok merak ettim bu filmi ben ya :)

    YanıtlaSil
  2. vizyona girer girmez sinemaya koş =) =)

    YanıtlaSil
  3. Sen gitmeden de demiştim, Randevu'nun en merak etiğim filmlerinden biriydi; ama bu yazıdan sonra o kadar da ilgimi çekmiyor doğrusu. Bilahare izlerim arık (=
    Öperim ^_^
    -D-

    YanıtlaSil