25 Aralık 2010 Cumartesi

PARTIES ARE FASHIONABLE WITH MUSIC AND CLOTHES || KAPAK KONUSU

Aralık ayında moda dergilerinden tutun da -edebiyat hariç- müzik dergilerine kadar tema discoydu. Yılın en havalı ayı aralık olunca editörler bir bir disco'ya/ party'e giderken en cool görünüme bürünebilmemiz için bizlere öğütler verdiler. Bu sefer de James Mayer'e kulak vermenin vakti.

Her zaman için bir t-shirt, deri ceket ve jean ile oldukça cool görünebilirsiniz. Seçtiğim görseller tezimi desteklemese de söylediğim materyalleri alabilirsiniz :)) H&Mde gördüm deri ceketi mükemmel. Olmadı Bershka'ya da göz atabilirsiniz :) Benim seçtiğim görseller ise Zara'dan. Tshirt Bershka. Dediğim gibi görsellerime aldanmayın ! Renagrenk spor ayakkabılar (Nike, Adidas, Bershka'ya göz atın). Deri ceketiniz ise daha spor olabilir. Jean'e gelince koyu renk de fena olmaz.

Ayakkabılar için daha önceden hazırlamış olduğum ''boots and boys'' postuna göz atabilirsiniz. Aynı zamanda Nice Boy'da bizim için yılın en iyi ayakkabılarını seçmişti. Olur da o gece hava biraz soğuk olur diye ''scarves'' postuma göz atmada yarar var. Hatta deri ceketlerin de içinde olduğu bir postum da var bu arada :)

Ancak bir de partylerle özdeşleşmiş ayakkabılar var ki onları göz ardı edemezdim.


En şık hanımların da şu ayakkabıdan giydiğini düşünsenize :)
Postun kapanışında biraz da müzik. Atlas bebek röportajında kendisi bizler için bir kaç tavsiyede bulunmuştu. Ev partysinde hangi müzikler çalınsın diye ! İşte tık tık. Bir de benden bir kaç öneri. içinde Sophie Ellis ile ortak çalışmasının yanı sıra çeşitli sanatçıların şarkılarına yaptığı remixler de bulunan ''Mirage'' albümü ile Armin van Buuren. En sıkı dans şarkılarında seçiceğiniz kendi greatest hits'inizle en iyisinden bir Sophie Ellis. Daha önceden de belirttiğim gibi ''Night Work'' ile Scissor Sister. özellikle karma albüm düşünenler için ''Sex and Violence'' bence muhakkak içine katılsın. Goldfrapp ve ''Head First''ten de birkaç şarkı seçebilirsiniz. İçinde ''Scream'', ''Brave'' ve ''Emancipate''in olduğu muhteşem albüm ''Fleshtone'' ile Kelis'e de bir şans verin. Tabi bunlar bildiğin dans şarkılarından oluşmuş seçenekler. Alternatif partylerde bence -özellikle bir ev patysinde- indie / alternative müzikler ise çok daha hoş olur ! Onun için de albümler etiketli yazılarıma bir göz atmanızda fayda olabilir :))

Gelelim bu ayki kapak yıldızına ! Bu ay da iki farklı kapak hazırlamıştım sizler için. Bunları yeniden görmek için tık tık. Fotoğraflar Damen Baker tarafından çekilmiş. Model ise Clara Paget. Fotoğraflar ise Sheer Magazine için çekilmiş. Sheer Magazine 2010 yılında online olarak yayın hayatına başlamış ve 2011de ''in print'' olarak devam etmek istiyor bakalım ! Buzlar ve plastikler ! Modada yeni arayışlar.

MUTLU YILLAR !!
İYİ EĞLENCELER !!!

UNUTMAYIN ŞIK KIYAFETLER YA DA KALİTELİ MÜZİKLER ...ASLINDA BUNLAR HEPSİ İKİNİCİ PLANDA. BUNLAR OLMADAN DA YANINIZDA SEVDİKLERİNİZ OLDUKTAN SONRA İNANILMAZ EĞLENCELİ BİR GECE GEÇİREBİLİRSİNİZ !

EN ŞIK DERİ CEKETİ SEÇMEK YERİNE, EN İYİ ARKADAŞLARINIZA 31 ARALIKTA GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÖNERİLERDE BULUNUN !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder