2 Aralık 2010 Perşembe

YOU AGAIN ?

Hazır haftasonu yaklaşırken ve siz daha planları tam yapmamışken öneride bulunsam iyi olacak sanırım :) Gülerek geçirmek isteyeceğiniz bir cuma akşamı için sanırım geçtiğimiz hafta vizyona giren  ''You Again?'' // ''Yine Mi Sen?''den daha iyi öneri olamaz.

Başrollerini Avatar'dan bildiğimiz ve bu ay V dergisinin kapağını da süsleyen Sigourney Weaver gelecek ay vizyona girecek ''Burlesque'' filminde de rol alan Kristen Bell, pek ortalıklarda görülmeyen Jamie Lee Curtis ve Odette Yustman paylaşıyor. Ancak büyük bomba isterim derseniz efsanevi komedyen Betty White da kadroda yer alanlardan. Hazır henüz Hot In Cleveland sezon arasındayken ve onun muhteşem espirileri özlemişken sırf onun için bile seyredilir. Hele ki 80lik White'ın ateşli dansı dersem bir de. Evet evet herşey bir kenara sırf White için bile izlenir. Ve Glee'den de hatırlayacağınız Kristin Chenoweth de ateşli ve seksi dans hocası rolüyle karşımızda.

Her şey Marni Olsen'ın (Kristin Bell) abisinin düğünü için LA'ye geri dönmesiyle başlar. Ezik ve bir bakıma Çirkin Betty'den farksız olan Marni şimdi değişmiştir, ancak bir sorun var baştan yaratılan Marni'yi abisinin nişanlısı Joanna (Odette Yustman) tanımamaktadır. Üstüne üstelik lise de yaşanan onca olaydan sonra? Peki ya Marni'nin annesi (Jamie Lee) ve Joanna'nın teyzesi (Sigourney)'nin yıllar sonra yeniden karşılaşması? Yıllar önce ''prom night''da geçen bir vaka sene 2010da nasıl yeniden masaya yatırılır.

Peki ya filmin sonunda Betty White acaba kime ''you again'' diyo ?

Bir düğün dört kadın ! IMDb'ın 5.1lik filmi bence kaçmaz. En azından eğlence garantili. Film boyunca soundtrack kapsamında ise Britney Spears, Freddy Mercury ve Black Eyed Peas bolca boy göstermekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder