11 Eylül 2010 Cumartesi

HOT IN CLEVELAND

Biraz Sex and The City biraz da Desperate Housewives, ama bu ikisinin birleşiminden çok daha öte ''Hot In Cleveland'' Los Angels'lı 3orta yaşlı kadının Cleveland'a düşüşünü konu alıyor.

40lı yaşlar yeni 30lardır, 50ler ise yeni 40lardır diyerek kendilerini genç hissetmek isteyen 3 kadın tıpkı Carrie ve Samantha gibi durumlarının farkındalar ama hala içlerindeki umut bitmemiş, tek dertleri güzellik ve erkekler; ayrıca tıpkı Susan ve Lynette gibi içinde bulundukları durum umutsuz ama komik.

Melanie (Valerie Bertinelli); kocasından henüz boşanmıştır, Joy (Jane Leeves); Oprah Winfrey'den Ryan Seacrest'a kadar Hollywood'un tüm kadınlarının kaşını almakta, Victoria (Wendie Malick) ise 2. sınıf dizilerde oynayan, gözü DayTime Emmy'lerde olmasına rağmen, emellerine ulaşamadan dizisi yayından kaldırılan bir kadındır.

Melanie aynı zamanda ölmeden önce yapılması gereken 200 şey adlı kitabından #122. sırada yer alan ''en iyi arkadaşlarınla biriktirdiğin mil puanlarla Paris'e uç'' maddesini gerçekleştirmek için uçağa biner, ancak hava şartları bu kendilerini Paris yerine  Ohio'nun Paris'i olan Cleveland'de #72 numaralı dileği gerçekleştirilen bulurlar: ''Kendini baştan yarat''.

Pahalı LA'den sonra ucuz gelen Cleveland'dan bir de ev alır Melanie, üstelik verdiği ücret içinde bir de evin bakıcısı Polonyalı Elka'yı kazanır. Yani meşhur Betty White. Altın Kız'ın dizide yer almasıyla beraber aslında ''Golden Girls''e de bir saygı duruşu var. Satc, DH ve son olarak Pretty Little Liars derken, bir dizi atalarını hatırladı ve Golden Girls'e saygısını sundu. Ne de olsa hepsinin altında da bu muhteşem kızlar yatıyor.

Henüz sadece 10 bölüm çekilen ancak 2. sezon için ekim ayında çekimlerine başlanacak dizi inanılmaz komedi, her saniye yeni bir espiriye hazırlanın bir de Victoria'nın Anna Wintor'umsu halleri beni bitirdi resmen.

Dizinin ilk bölümü için 23 Eylül'ü bekleyin, ancak siz CNBC-e'yi beklemek istemiyorsanız sizi hemen diziport'a ya da torrentlere alalım. İzledikten sonra bu komedi için bana teşekkür ediceksiniz. =)

Ha bu arada unutmayın 20li yaşlarda erkekler için , 40lı yaşlarda başarı için 80lerde ise sadece banyo yapmak için soyunursunuz. Long live queen Betty =)

İyi seyirler

3 yorum:

  1. Kesinlikle listeye aldığım bir dizi!
    Yaşasın Torrent! (=

    Öperim ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. izlmelesinnn manyakk komik =)

    YanıtlaSil
  3. böyle diziler pek ilgimi çekmese de bu dizi çok eglenceli!

    YanıtlaSil