17 Eylül 2010 Cuma

NEW YORK FASHION WEEK || MEN'S SCENE S/S '11 VOL II

NYFW Men's Fashion S/S '11'de ikinci post.

John Bartlett ise olabildiğince seksi ve kışkırtıcı. Portakal gibi sokaklarda dolaşmaya başlamaya alışsanız iyi olur. Gelecek sezonda ise plajlarda ise slip mayo moda. Mavileri bol bol görmek ise sevindirici, en favori rengim ne de olsa.
Ve sol göğsündeki timsahla efsanevi Lacoste. Siyah ve beyaz şıklık bir arada üstelik pantalonları da oldukça rahata benziyor. Yine de renkler arka plana atılmış değil. Kadınlar için hazırlanan kıyafetler daha renkli olsa da turuncu giymeye kendinizi alıştırın, yukarı da da dediğim gibi. 
Loden Dager ise yine renkleri bünyesinde çokça kullananlardandı. Değişik modelde yelekler de kreasyonda yok değil. yine de pek hoşuma gittikleri söylenemez. N. Hollywood ise tam bir paçavra ve hapishane kaçkını gibi. Açık renk ile maviler de Patrik Ervell'de de baş tacı. Ama pek de ilgi çekici şeyler yok. Paldır küldür salaş kıyafetler Rag & Bone'un da gözdesi olmuş. Cart turuncular yine burda da var, ama sevmediğim başka bir kreasyon. Tim Hamilton Redux'tan da bir şey beğenemedim sizler için. Timo Weiland'ın da renkli çoraplarını beğensem de başka da bir şey zevkime uyduramadım. Militar renklerin hakim olduğu Richard Chai'de ise sandaletler güzel olsa da Türkiye'ye gelen Almancı turistler gibi içlerinden çorap giymişlerdi. Bööö. Elie Tahari'de ise gri ve tonları hakimdi. Bahar havasından çok uzakta, özellikle kahverengi ayakkabılarını da hiç estetik bulmadım ben.   Sırasıyla (L.D / N.H / P.E / R&B)


Maviler ve ayakkabılar Nautica'daki favorim. Şık, cool ve şehirli. İnanılmaz giyilebilir. Casual kıyafetler de var, şık takım elbiseler de. Blazerla şort kombini burda da gözde, geçtiğimiz sezon kısalan deniz şortları uzamış, denzici temalı beyaz üstüne mavi çizgili kıyafetler de yine seçkide olanlar arasında.

Kırmızılar, deriler ve renkler ise Robert Geller'in gözdesi. Bunun dışında khaki, bej ve koyu yeşil tonlarında hırkalar da mevcut. Welcome to fall.

Steven Alan ise tam anlamıyla bahar ve yaz. Rahatlık ve coolluk bir arada. Espadrillerin kullanımı ise 10 numara.


G Star ise renklerden uzak denim-on-denim trendi üzerine yoğunlaşıp araya deri parçaları da katmayı ihmal etmemiş.
Diesel Black Gold'un en can alıcı noktası ise sandaletleri oldu kesinlikle.
daha yakından bakmaya ne dersiniz ?

2 yorum:

  1. Lacoste çok iyi devam ediyor,Diesel black serisi de buralarda görmek istediğimiz ürünler sergiliyor, Nautica ise sadece saat yapsın tekstile karışmasın bence ;))

    YanıtlaSil
  2. yok ya o kadar da fena sayılmaz yine de :D

    YanıtlaSil