17 Eylül 2010 Cuma

NEW YORK FASHION WEEK || MEN'S SCENE S/S '11 VOL III

Birbirinden şık takım elbiseler, rengarenk kıyafetler ve plajlardaki ''slip'' mayo rüzgarı 3. defa New York Men's FW '11 ile devam ediyor.
Simon Spurr da bir başka gözdem oldu. Takım elbiseleriyle beni benden alırken pudra / ten renginin kahverengi ile uyumu da gayet hoş. Gözlükler ve deri eldiven ile takım elbisenin uyumu ise muazzam.

Tommy Hilfiger ise tam anlmaıyla panayır yeri gibi. Rengarenk. Mr. Hilfiger renk konusunda oldukça bonkör davranmış olsa gerek.


Michael Bastian ise baştan aşağı ''must have'' tüm parçalara aşık oldum desem yeridir. Turuncu slip bile var. ov may gad. sneakerlar muhteşem ötesi. takım elbiselere değinmek bile istemiyorum. Komple yıkılıyor. Ayrıca sonunda kısalan deniz şortlarını bulduk. 

Perry Ellis Signature ise tıpkı bizdeki AVVA gibi. Gidip bütün parçaları alası geliyo. Renkler soft, hafif, uçuk pembeler, ten renkleri ve ekoseler, yeniden blazer ve şortlar ön planda.
Deriler ve deneysel işler ise Yigal Azraou'nun elinden çıkmıştı. Seçtiğim trench seçkiden favorim, ayrıca değişik ayakkabılara / sandaletlere de bayıldım. Tıpkı Hatice Gökçe'deki gibi.

Spor kıyafetlerin bir insanda nasıl şık duracağı da ''Gant'' by Michael Kastian tarafından kanıtlanmış oldu. Yukarıda sahil şıklığı ve diğer casual kıyafetleri varken burda da ''Gant'' markasıyla karşımızda. Hazırlamış olduğu takım elbiselerle de nasıl ''dandy'' olabilirimin tanımını anlatıyo sanki !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder