30 Mart 2011 Çarşamba

KAPAK KONUSU: SPRING FASHION by JAMIE DORNAN

Biliyorum apollo boy takipçileri genelde uzun yazılara alışıktır bu sıralar az yazı, çok foto'yla post girdim (ki bu benim en nefret ettiğim blogger tarzıdır.) Ama bu ay ''spring fashion special''dı, yani görseller / görsellik ön planda olmalıydı. 

Neyse, bu postta Jaime Dornan'nın yüzü olduğu kampanyalara göz atıp taktikler kapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne de olsa hazır giyim markalarının hemen hepsinin vitrininde aynı şeyler. Ayrıca sayfanın sağından da görülebileceği üzere kendisi mart ayının kapak yüzüydü.

Zara Man Spring  2011
En sevdiğim 3 parça tek bir görselde kombinlenmiş. Aslında bu görüntüye hayran kaldım desem yeridir, çünkü biraz ciddi, biraz rahat takılmak istediğim zaman giyebileceğim tüm şeyler burada. Sıradan, ama kesinlikle şık.
Bu sezon sadece kadınların değil erkeklerin dolapları da renklerle taşıyor. Olsun mat, olsun neon. Pantalon, gömlek / t-shirt'leriniz eğer fazla düz ve renksiz size bence üstünüze giyeceğiniz bu montla tüm görünümüz değişebilir. 
Baharın en büyük kurtarıcıları hırkalar ve incecik montlar.
Burberry'nin efsane trench'leri bütçeyi zorluyorsa, Zara, Koton, H&M gibi markalar başvuracağınız diğer noktalar. Ama herkesin dilinde ''I can die for a (Burberry) trench.''

Banana Republic Spring 2011 Campaign
Casual Chic ! Kemerler alışılageldik şekilde burada sergilense de bu sezon fark yaratmak isteyenler için yeni bağlama stilleri de üretildi. Ayrıca süet ayakkabılar da bu sezon yine her yerde. H&M vitrinlerinde de karşınıza çıkabilirler. 

Desigual Spring 2011 Campaign
 Polka Dots aka puantiyeler. 20ler ve 40ların tarzını uygulayan kadınlarında çok hoş, ama benim erkeklerin üstünde görmekten hoşlanmadığım bir tarz. Ve baskılı t-shirtler. Bu bahar yine tüm mağazalarda onlardan var ! Bir tane de sizin gardrobunuzda bulunsun ! Bir de ''Desigual'' nedense bana bizim LCW, Colins gibi markaları hatırlattı.

Jamie Dornan'dan bahsetmişken kendisinin Wonderland ''February / March 2011 Issue'' içinde yer aldığını belirtmeden geçmek de olmaz. Onu dergi için fotoğraflayan isim ise son zamanlarda en sevdiğim fotoğrafçı olan Cüneyt Akeroğlu. Hatırlayın kendisi Ece Sükan ile Vogue Ekim 2010 sayısını da çekmişti. Ve elbette son olarak Nisan 2011 sayısında da Sükan ve Akeroğlu imzası var !

Jamie Dornan'dan bu kadar bahsetmişken buna da değinmesem olmaz ! 2006 yapımı Sophia Coppola filmi olan ''Marie Antoinette'' içinde karşımıza çıkan Dornan gelecek aylarda yayınlanacak olan ''Once Upon A Time'' filmi için de ayrıca kamera karşısına geçmiş. 

spring fashion dosyası bu kadarla sınırlı değil elbette.
aksesuarlar ve birçok sürpriz için Nisan'ı bekleyin
ancak, şurada
sizler için 2011 ilkbahar / yazının en güzel kıyafetlerini / kombinlerini seçip birbirleriyle eşleştirmiştim.

1 yorum: