25 Mart 2011 Cuma

KIDS ARE ALLRIGHT !

Geçtiğimiz haftalarda IF Kapsamında gösterilen ”The Kids Are Allright” bu hafta sonundan itibaren de sinemalarda.  ”İki Kadın Bir Erkek” olarak gayet sığ bir şekilde Türkçeye çevrilen ismi bir kenara bırakın +18 ibaresiyle kendine vizyon şansı bulmuş olması da gayet garip. Bir kaç sene sonra bu tür filmlerin vizyona girebileceğinden bile şüpheliyim açıkçası.
Julianne Moore ve Mark Ruffalo‘yu ”Blindness” sonrası bir kez daha birleştiren film aynı zamanda da Annette Bening‘in birçok ödül kazanmasına da neden oldu. Kanımca filmde oyunculuğuyla öne çıkması gereken isim Bening değil de Moore olmalıydı. Evet Moore’a taparım; hani o yüzden bunu demedim; ama cidden göz dolduran bence Bening değildi.
Filmin konusu ise lezbiyen bir çift tarafından yetiştirilen çocukların babalarını aramaları ve bulduklarından sonra değişen / gelişen hayatları. Çiftin çocuklarından biri de geçtiğimiz sene çokça konuşulan yapımlardan biri olan ”Alice In Wonderlan”in gözdesi Mia Wasikowska.
4 Academy Adaylığı bulunan film hiç kuşkusuz senenin en iyi komedisi.
****
Film oyuncularından Mia Wasikowska aynı zamanda Another Magazine‘in 10. yıl özel kapağını süsleyen 4 kızdan biri. Ki bunlardan bir diğer ise ”Winter’s Bone”da göz dolduran Jennifer Lawrence. Bu genç kızların kapak olma sebebi ise onların ilerki yıllarda çokça konuşulacak büyük starlara dönüşecek olmaları.
Filmin reklam işleri, dergilerin satışları derken elbette Julianne Moore‘dan daha büyük bir PR görevlisi olamazdı. Zaten modayla içli dışlı olan Moore hem bu şekilde kırmızı halıda en ünlü modacıların elbiselerini sergiledi, hem de dergi kapaklarına çıktı. Ancak bunlardan da öte markaların S/S kampanyalarında yer almaya devam etti. İşte Mert & Marcus’uın gözünden Talbots Spring 2011 Campaign.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder