6 Ocak 2012 Cuma

ME IS 2 !!

Blogum bugün ikinci yaşını kutlarken sevgili medyatik arkadaşlarım blogumda yayınlamam için ufak ufak notlar göndermiş. Hem de ben istemeden, kendi kendilerine !
  • Gözlerim kadar güzel ve derinlikli yazılar !  EVA GREEN
  • 10 yıl boyunca Vogue'da Fransız Kadınları için yapmaya çalıştığım şeyi sen de 2 senedir Çağdaş Istanbul Gençleri için yapıyosun ! Bravo ! CARINE ROITFELD
  • Varisim belli ! ANNA WINTOUR
  • Belki yakışıklı olan benim ama blogun olmadan olan bitenden bi haber olup, arkadaş ortamında iki çift laf edemezdim. RYAN GOSLING
  • Yoksa yeni bir centilmen mi yetişiyor? TOM FORD
2011 öncesi yazılarıma baktığımda cidden ''bunları ben mi yazmışım?'' dediğim yazılar var, ama son zamanlarda geriye dönüp baktığımda ciddi anlamda blogumu ''yeah, that's my man'' tarzına çevirdiğimi gördüm.

Men's Health ve Bazaar Türkiye editörleri Emre Kurtuluş ve Serli Gazer ile dergi hazırlamak ve editör stili üzerine @travelerbug ile de Hindistan hakkında yaptığım röportajlar kuşkusuz hazırlaması en eğlenceli olanlardı. Tek bir film hakkında yazmak yerine kimi zaman oyuncu bazlı yazdığım yazılar da hatta bir anlamda ''profil yazıları'' da yine dönüp baktığımda en sevdiklerimden, ki onlar; Ryan Gosling- Eva Green- Natalie Portman ve Charlotte Rampling hakkındalardı. Bunlar arasına bir de Lana del Rey'i eklemeliyim sanırım.

Bir de bir tema belirleyip popüler kültürün tüm dallarına saldırdığım yazılarım var ki, hazırlama süresi oldukça uzun olmasına rağmen sonucu beni inanılmaz tatmin etmişti. ''Fetiş'' ve ''Tablodaki Aşk'' yazılarım buna en iyi örnektir her halde.

Özellikle ''The Killing'' ve ''Downton Abbey'' yazılarım sonrasında da anladım ki diziler hakkında yazmaya bayılıyorum, genelde fazla derine inememekten korktuğumdan film eleştiremesem de ''Black Swan'', ''Bill Cuningham'', ''Güç Sembolü: Evimiz Hollywood'da'' bir de ''Meek's Cutoff'' ve ''The Shining'' hakkında yazdığım ödevleri de paylaşmışlığım var.

Bir de moda ! Fazla moda ''yazım'' yok, ancak her konuyu (diziyi-filmi ya da kişiyi) moda bakış açısıyla da yazmayı seviyorum. Yine de mevsim başlarında yazmış hazırlamış olduğum ''top looks'' ve ''Kanye West on Runway'' yazımla sanırım doping yapmış olabilirim az biraz. Aaa bir de nasıl unuturum ! Dergi kapaklarım var ? Nasıl orjinaller değil mi ?

2012de daha fazla sinema ve dergiler hakkında yazmayı planlıyorum, ama genelde planladığım şeyleri pek yapamıyorum. Bir kaç röportaj ve collobrationlar da ufukta görünen diğer yazılar ama sanırım.

Aslında neden böyle bi post hazırladığımı ben de bilmiyorum, birkaç kez yazıp yazıp sildim, best ofvari bu post biraz anlamsız geldi, ama blogu yeni yakalayanlar içinde kısa bir cv olmuş oldu sanki =)

2 yorum:

  1. süpersin şekerim! daha nice 2'lere, 12'lere, dergilere! seni en şahane dergidelerde göreyim jamescim :)

    you know i love you, xoxo, queen b :)

    YanıtlaSil
  2. and you know I love you, too ! =) =)
    çok tişkür ederim bebek :P amen =)

    YanıtlaSil