19 Nisan 2010 Pazartesi

HERE A DREAM COMES TRUE =) THANK YOU VOGUE


Bilen bilir Penelope Cruz, Kate Winslet, Meryl Streep ve Julianne Moore 'a ne denli aşık olduğumu. Bir de oldukça garip bir huyum vardır; sevdiğim bütün ünlülerin de birbirlerini sevmelerini isterim en azından beraber işler yapmalarını dilerim. Ve bu hayalimi bu sefer de VOGUE PARIS gerçekleştiriyor. Vogue Paris 2010 Mai Issue' yu Penelope Cruz'a adamış.

Karşımızda da üç ayrı kapak var ! Birinde tüm saydığım oyuncular birinde Bono ile Pene, diğerinde ise Pene ile Meryl ! (Tamam moda konsunda ilgiliyim abartılı bir ilgiye sahip olmadığım için Vogue TR benim için yetiyor; ama dünyanın en önemli oyuncularının bir arada olduğu bu dergiyi kaçırmamak lazım açıkçası-) Bu arada Naomi Watts yerine Cate Blanchett ya da Tilda Swinton'ın da o kapakta yer almasını dilerdim. Gwyneth Paltrow'a aşık olmasam da çok severim =) o kapakta kalabilir :P

PS: Haberin kaynağı için SILKYWORLD'e de teşekkür ederi.



Anne Wintour'lu Amerikan Vogue 2010 May Issue kapağında ise Mayıs sonunda vizyona giricek olan Sex and The City yıldızı Sarah Jessica Parker'ın olduğunu da bu vesileyler hatırlatayım ??


Sahi Vogue TR kapağında kim var ??

6 yorum:

  1. Hemen bulunup alınacaklar arasına ekledim bileee(=
    xoxo...

    YanıtlaSil
  2. böyle bi sayı kaçmaz ama =) arşivlerde kesinlikle yer almalı =)
    XoXo =)

    YanıtlaSil
  3. Of Bono ve Penolope'nin olduğu kapak acayip başarılı.

    YanıtlaSil
  4. Bono'dan pek haz etmediğim için benim için gereksiz =) kapağı başarılı yapan ise Penelope =) zuhahah =)

    YanıtlaSil
  5. dream team olmuş bu :) bu arada sex&the city 2 ne zaman vizyonda?

    YanıtlaSil
  6. geçen hafta henüz daha kararlaştırılmamıştı ama mayıs sonunda amerikada gösterime giriyo, avrupa da da mayıs sonu ve haziranın 15ine kadar hemen hemen her ülkede vaziyonda... yani en geç 13, 14 hazirana kadar vizyonda kanımca :))

    YanıtlaSil