12 Aralık 2010 Pazar

NICE THINGS BY NICE BOYS VOLUME I

Ay başında da sizlere bahsettiğim gibi bu ay sizlere 3 farklı sürprizim vardı. Bunlardan biri geçtiğimiz günlerde yayınladığım Indie Istanbul röportajıydı. Bir diğeri de daha sonra yayınlayacağım Atlas Bebek röportajı. Ama şimdi son zamanlarda erkek moda bloggerı deyince akla gelen ilk isim olan NiceThingsForNiceBoys 'a blogumu teslim etme zamanı. (diğer erkek moda bloggerlar alınmasın :P please pimp your blog more)


Post'un içeriği ise size sürpriz olduğu kadar bana da sürpriz. To be continued... olan bu post serisinin ilki ise şimdi yayında. 2010 yılının son günlerine gelmişken elbette geçtiğimiz senenin enlerini hatırlamasak olmaz. Bu sefer benden daha profesyonel (evet çünkü her defasında moda'dan pek de anlamadığımı dile getiriyorum zaten) bir gözle izleyin bakalım moda dünyasını.

Nice boy bizler için 2010dan geriye 4 model seçmiş. İstanbul'da bile hemen hemen tüm billboardları H&M dolayısıyla kaplayan Jon Kortajarena. Dolce&Gabbana'nın da en favori modeli             Noah Mills. Karl Lagerfeld'in meleği Baptiste Giabiconi. Ve Calvin Klein modeli Jamie Dornan ! Sahi siz kimi seçerdiniz ?


Takım elbiseden şaşmam diyenler ve first class davetlerden geri kalmayanlar için D&G brouge. Her daim dandy, her daim cool ve şık olmak isteyenler için sezonun en iddialı markası Bottega Veneta'dan loafer. Rock chico'lar için en uygun boot Lanvin'den ve muhteşem YSLden adı kadar muhteşem duty.

5 yorum:

  1. Şey,hmm, ben hepsini seçebilir miyim.
    Çok leziz duruyorlar :))))

    YanıtlaSil
  2. elbette =) =) self service :P

    YanıtlaSil
  3. Hua! İkinize de bayılıyorum beyler! ^_^ Devamını merakla bekliyorum ;)

    Öperim ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler teşekkürler =)=)

    YanıtlaSil