11 Aralık 2010 Cumartesi

SOPHIE ELLIS BEXTOR @ BABYLON

Humm nerden başlasam nasıl başlasam bilemedim.

Ve ordaydım işte. En ön sırada, Sophie Ellis Bextor yanımdaki arkadaşım kadar yakındı. Gözümün içine baka baka şarkı söylüyodu, sanki benimle flört ediyodu (ve elbet en önsırada duran diğer arkadaşlarla). Elini uzattın mı ona deyebilicektin yani, önümüzde en kışkırtıcı showlarını yaptı, göz renginin ve vücudunun güzelliği karşısında iç geçirdik, onu tanımlamak için başka sıfat bulamadık. Sahi bir de Harper's için verdiği röportajda ''gençken çok çirkindim'' dememiş miydi ? Fotoğraflarda zaten belli oluyodu, One Love'da bu kadar yakından göremesem de yeniden anlamıştım ama bu kadar yakından baktığımda ona neden porselen bebek dendiğini anladım. Sanki yanlış bir şey yaptın mı, elini ona deydirdin mi kırılıcakmış gibi.

Canlı canlı söyledi, kısacık şort ve karışık topuklu ayakkabılarıyla 1.30 saat boyunca ayakta dans etti. Hopladı zıpladı, bizi nefessiz bıraktı, sesimizi kesti. Güzellik ve heyecan karşısında neredeyse kalp krizi geçireceğimi söylemedim di mi yazıya başlarken ?

Yeni albümünde yer alan ''Dial My Number'' ile geceyi başlatan Sophie eğer henüz yayılmamış ve bilinmedik bir şarkısıyla bile geceyi sallayabiliyorken başka ne denir ki ? Yeni albümünden bir de ''Starlight''ı söyledi. Tanrım sanırım 2011'in en iyi albümü olucak. Gecenin sonlarına doğru da ''Heartbeat''i söyledi ya. İşte gecenin climaxe ulaştığı andı sanırım. Yok böyle dans şarkısı abicim. Sophie gerçekten adamı eğlendirmeyi biliyor.

Modjo, Moloko ve Arcade Fire'ı da coverlayan Bextor sanki kendi şarkısını söylüyormuşcasına showa devam etti, hele Rusya'dan sonra Arcade Fire'ı tanıyan bir grupla karşılaştığı için sevindi. Ve son olarak kapanışta ''Murder on the Dancefloor''u söylerken zaten artık halim kalmamıştı.
Yüzündeki bu ifadeye bayıldım ben. Slow şarkılardan birini söylerken ya ''Today's The Sun On Us'' ya da ''What've We Started ?''

Her defasında Türk izleyicisini öven Sophi Ellis Bextor'a burdan ''testicals'' diyorum, şey pardon teşekkürler. Babylon'un ufak ortamı yüzünden ıtış tıkış geçiceğini düşünmüştüm, ama inanılmaz samimi, sıcak ve eğlenceli geçeceğini bu kadar da tahmin edememiştim. Teşekkürler Babylon'a. Bir kez daha olsa seve seve Sophie dinlerin diyorum. Bir de orda güzel insanlarla tanıştım, soğukta dışarıda beklerken ve içeride :) eğlenceliydi hani

görsellerin tamamı ise bana aittir. İzinsiz kullanılamaz diyerekten havamı da atarım.

7 yorum:

  1. Her haliyle samimiyetiyle güzelliğiyle gülüşüyle danslarıyla...muhteşemdi,James la süper eğlendik ve diğer arkadaşlarla.Sophie gene gel hep gel bizi unutma =)

    YanıtlaSil
  2. Super bır geceydy her ne kadar ayrı kalsakta ilk fırsatta bır araya gelıp kahveleyelim@ umut@james

    Ayrıca bu fotolar muhtesem nasıl becerdın cekımler sankı moda cekımı olmus .

    :)

    YanıtlaSil
  3. wuhuuuuu :))) yorumun beni benden aldı @vitrindeyiz :)) teşekkürler

    evet elbette buluşalım çünkü bişey anlamadım ben dün akşamdan :D

    YanıtlaSil
  4. "What have we started" ifadesiydi o :) Benim de dikkatimi çekmişti :)

    YanıtlaSil
  5. serhat ne göz varmış sende :P

    YanıtlaSil