24 Şubat 2011 Perşembe

BRIT GUYS: LONDON FASHION WEEK CATWALK REPORT FALL / WINTER 2011-2012

Kreasyonlarında hem kadınlar hem erkekler için bir şeyler tasarlayanlar dışında London Fashion Week Fall / Winter 2011 / 2012'nin son günü (yani 6. günü) Men's Show'a ayrılmıştı. Fransız ve İtalyan haftalarında yer alan modern, şık ve klasik koleksiyonların yanında İspanya'dan (Londra'ya nazaran) daha giyilebilir tasarımlar karşımıza çıkmıştı. Ve son durak Londra'da daha uçuk şeyler yer almakta tasarımcıların işleri arasında. İşte Brit Guys.

Londra'dan Spring / Summer görünümlerini ise geçtiğimiz sonbahar yazmıştım. Tık.

J.W. Anderson
Pantalonlardaki desenler Commes de Garçon'a benzemekte. Ayrıca ilk görseldeki etek de bana geçtiğimiz sezon şehir tiyatrolarında sergilenen ve izlediğim Bakkhalar'da giyilenleri hatırlatmakta.
Topman Design
Alexander McQueenden sonra en babasından bir kırmızı paltoda burada. Kürklerin baskınlığı da Londra'da da göze çarpıyor.
Christopher Shannon
Kazaklarda görmeye alıştığımız geometrik detaylar bu sefer gömleklerde. Ayrıca üçüncü görseldeki detaylar da pek bir dikkat çekici biraz da komik.
James Long
Sanırım Londra'da beğendiğim en iyi koleksiyon ! Koyu renklerin hakimiyeti altında olsa da hırkalar ve paltolar mikemmel !
Katie Eary
Rengarenk ve akide şekeri gibi. Haftanın en uç tasarımları. Daha da uçları koleksiyonun geri kalanında. Classic indie brit guy style.
Paul Costelloe
İlk görseldeki blazer sanırım Dolce & Gabbana ve onun benzerlerinde de vardı. Ama burda da Londra'nın en şık erkekleri için hazırlanmış parçalar !

photos taken from

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder