15 Şubat 2011 Salı

BAFTA AWARDS OR TOM FORD'S REVIVAL

Dünkü postta belirttiğim gibi 13 Şubat oldukça yoğundu. Bu yoğunluğun sebeplerinden biri de 2011 Bafta Awards'dı. Aslında kazananlar konusunda pek de söyleyecek bir şeyim yok ! (Zira fimleri henüz seyretmedim. Ancak Oscar'lara kadar hepsini izlemiş olurum). Yani kim kazandı, ne kazandı muhabbetine girmektense kırmızı halıda kim ne giymiş onu konuşalım derim ben :)

Tom Ford hiç kuşkusuz gecenin parlayan yıldızı. ''Sırf gecenin mi ? aynı zamanda 2010 ve 2011 de'' dediğinizi duyar gibiyim :) Şimdi o iç sesinizi susturun ve hakkında yazdığım yazıya bir göz atın :) Tık. Tom Ford aynı zamanda hafta sonuna başlayacak olan London Fashion Week'te de 2011 F/ W kreasyonunu sergileyecek ! (Bu da dip not olsun). Dün gece ise Tom Ford imzasını taşıyan iki elbise kırmızı halının gözdelerindendi. Üstüne bir de o elbiseyi taşıyanlardan biri olan Julianne Moore geceye Tom Ford'un kolunda katıldı. O diğer isim ise ''The Dreamers'' filminden de hatırlayacağınız muhteşem gözlere sahip olan Eva Green.
Julianne Moore geceye mavi (tonu nedir ?) kadife bir elbiseyle katılmış ! ten rengine yakıştığını ve kendini nasıl bir kraliçe gibi parlattığını söylememe gerek yok. (Kendisi aynı zamanda Karl Lagerfeld'in hazırladığı 2011 Pirelli Takviminde de kraliçe rolündeydi. Hera ! Tık. ) Tom Ford'un erkek koleksiyonu zaten her zaman için ''fazla söze gerek yok'' dedirttiryor. Özellikle bence her erkeğin gardrobu için bir Tom Ford smokini must-have'dir ! Yine bu kadife ceketli takıma da bayıldım bayıldım.
Eva Green'in üstündeki ise en yeni koleksiyondan ve hatırlayacağınız üzere Vogue Paris December / January 2010/11 Issue kapağında Daphne'nin giydiğinden. Açıkçası şöyle bir baktım da bence Mr. Ford, Green ile daha güzel ve şık bir ''couple'' olmuş. Mr. Ford'un yeni bir film hazırlığında olduğunu biliyoruz, umarım bu sefer Eva da bir rol kapar :)
Genellikle minimal ve maskülen tarzda ''outfit''lere kırmızı halıda karşımıza çıkan ilham alınası muhteşem kadın Tilda Swinton yine geleneği bozmamış ve Haider Ackerman takım elbise içinde benimsediği kadını dışarı çıkartmış.
Kırmızı halıların efendisi olan Elie Saab bu sefer Amy Adams ile gönlümüze girerken sezonunn en hit parçalarından olan Lanvin elbise Emma Stone'un üzerinde !
Oscarı kaldıran isim Annette Bening mi yoksa Natalie Portman mı olacak bilemiyorum ama eğer kıyafet oscarı veriliyorsa bunu hak eden isim bu sefer karşımıza Marchesa ile çıkan Bening'e verilmelidir. Ve tüm editörlerin favorisi bana daima itici gelen Jessica Alba, Angelina'nın favorisi Atelier Versace ile gerçek bir zarif kadını portrelemiş.

photos taken from

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder