7 Şubat 2011 Pazartesi

HERCULES & LOVE AFFAIR || BLUE SONGS

Hani uykunuz vardır, uyanmak için, kendinize gelmek için biraz enerji patlamasına ihtiyacınız vardır ya bence kesinlikle bu yüzden Hercules & Love Affair dinlenir. New Yorklu grupbir kez daha bizi disco ve dansa davet ediyor. Grup ikinci albümleri ''Blue Songs''u henüz çok yakın bir zamanda geçtiğimiz hafta yayınladı.

Enerji patlaması için, yerinde duramayanlara ''My House'' ve ''Falling'' önerilir. Disko topu ile 80leri döndüren şarkılar ise ''Leonora'' ile ''Painted Eyes'' .

Bir de sizi bu atmosferden uzaklaştırıp hayal alemine iten şarkılar var; ''Boy Blue'' ve etnik alt yapısıyla ''Blue Songs''. sanki albüm iki farklı ruh tarafından kaydedilmiş. biri çok enerjik ve sürekli dans eden, diğeri ise daha duygusal. Gerçi en baştan uyarılmıştık ''Blue Songs'' diye !

PC oyunlarınıa andıran ve elektronik alt yapısyla dikkat çeken ''I Cant Wait'' ise albümün bir diğer gözdesi. Super Mario oynarken altın topluyo hissi veriyor. Politikayı işin içine karıştırmasak olmazdı elbette değil mi     ''It's Alright'' da bu sularda yüzüyor. Unutmadan bir de ''Step Up'' Bloc Party'den Kele destekli. Kıvamında bir pop- dance ! (Kele'nin solo albümü için de tık.)

Benim son zamanlardaki favori albümüm diyebilirim. En azından son bir haftadır günde en az bir doz aldığım bir albüm. Hatta bence ilkinden daha başarılı. Ancak yetkili merciiler ne der bilmem. Bence kesinlikle önerilir. 5 üstünden 5 bile verilir.

3 yorum:

  1. added to torrent.thats unfair:PPPP

    YanıtlaSil
  2. uyus oluosun bu duruma biliyorum ama elden gelen bisi yok:)))

    indirdim dinledim sevmedim yine de saol

    YanıtlaSil