29 Kasım 2011 Salı

REMEMBER REMEMBER SPIRIT OF THE NOVEMBER

American Music Awards ve MTV Europe Music Awards gibi iki ödül törenini barındıran kasım ayının bana en büyük katkısı tüm bu şahane organizasyonların aksine Lana del Rey 'di New York'lu Lana hakkında anlatıcağım çok şey olduğundan onu şimdilik Aralık ayına bırakıyorum.

Şimdi ama tüm cooluk bir yana bu ay severek dinlediğim başka bir şarkı da Pitbull'a aitti. Önce Jennifer Lopez şimdi de Marc Antony, Lanvin videosundan sonra tahammül sınırlarımın pek de yukarılarda olmadığını fark ettiğimden bu yana ''Rain Over Me''nin aslında o kadar kötü şarkı olamadığına karar verdim.

Beyonce bir ananın kedi doğurması gibi video çekmeye devam ediyor. Hamileliği yüzünden veremeyeceği konserler nedeniyle midir yoksa bir anlamda Guiness'e mi girmeye karar verdi bilemiyecem ancak her hafta bir video yayınlamazsa içi rahat etmez hala geldi. Beyonce'yi örnek alan bir diğer isim de Florence and The Machine. Ki iki durumdan da hiç de şikayetçi değiliz.Ve Katy Perry ! Geçtiğimiz yaz sonu yayınladığı albümü hala videolandırmakta ısrarlı. Gerçi sonuç bizleri rahatsız ediyor mu ? Hayır !

Aylardır merakla beklenen Duran Duran videosu da geçtiğimiz ay içerisinde izleyicilerle buluştu. Video o kadar 'huge deal' olarak görüldü ki, İngiliz Harper's Bazaar son sayısını onları promote etmek için hazırladı da diyebiliriz. Süpermodellerin rol aldığı Jonas Akerlund'un yönettiği video / kısa film senenin en cool işleri arasında yer alıyor bence.

Yeni yıl yaklaşırken iki süper hediye önerisi de benden olsun. Beyonce'nin ''Live at Roseland'' ve Adele'in ''Royal Albert Hall'' konser DVDleri de yayınlanmak üzere. Kasımda yayınlanması planlanan Charlotte Gainsbourg albümü ''Stage Whisper'' ise 5 Aralıkta yayınlanacak gibi gözüküyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder