8 Şubat 2010 Pazartesi

LADY ANTABELLUM // NEED YOU NOW

Geçtiğimiz Grammy ödülleri sayesinde hayatıma 3 muhteşem isim daha kabul ettim ! ve pazartesinden bu yana sadece onları dinlediğimi belirtmeliyim. Bu muhteşem isimleri de sizlere de tanıtmak isterim. Aslında isimlerden ikisi oldukça tanıdık; ama yine her zamanki gibi benim geç keşiflerimden. İşte bugunkü yazımın muhteşem konuğu. Lady Antebellum ! So, here we gooo !! :) And keep waiting for the others !

Lady Antabellum; Hillary Scott, Charles Kelley ve Dave Haywood= İki yakışıklı erkek ve bir güzel kadın (resimlerden ve çekimlerdeki kıyafetlerin güzelliklerinden bahsetmiyorum :p) 2008 yılında çıkartmış oldukları ilk albümleri Lady Antebellum ile America Billboard Listelerinde 4 numaraya kadar yükselen grup 2010 yılında çıkartmış oldukları ikinci stüdyo albümleri Need You Now ile de Billboard'larda 1 numaraya yerleştiler. Aynı zamanda grup her iki albümleriyle de Country Listelerinin zirvesine çıkıp hem 2009 hem de 2010 yılında 2şer Grammy Adaylığı alıp bu sene evlerine Best Country Performance By Duo/Group ödülünü de götürdüler. Görünüşe bakılırsa kısa ama parlak bir kariyer :)

American Honey grubun albümlerinden çıkarttıkları ikinci single ve hali hazırda oldukça sıcak bir paça zira yayınlanalı henüz bir ay oluyor ! Şarkıda bahsedilen şey ise tam amerikan country hayatı ! Western filmlerinden hatırlayacağınız o güzel sahneler şarkıyı dinlerken cidden içiniizi ısıtabilir. Bilmiyorum sizler ne düşünüyosunuz ama benim Amerikan hayranlığım sadece NYC ve LA ile sınırlı değil Amerikan klasik Western hayatı da her zaman dikkatimi ve ilgimi çekmiştir. Albümden yayınlanan ilk single Need You Now ise yine inanılmaz tınılara sahip! Ve albümde bulunan bir diğer parça Hello World! Hello World henüz yayınlanmamış bir parça ama albümde yer alan en favori parçam. Bu üç parça da kanımca beş yıldızı hak ediyor. Bunlar dışında If I Knew Than güzel bir country ballad. Ancak elbette ki çok sıkıcı parçalar da yer almıyor değil :)

Belki Country müzik bizler için Amerikalı'lardan çok daha değişik bir anlama geliyordur. Ama kesinlikle vasatın üstünde duran bir albüm. Ağzınıda bıraktığı tad ise küçük bir kasabada şömine başında anlatılan eski aile hikayeleri !

Grubun diğer şarkı ve videolarını merak ediyorsanız şuradan ulaşabilirsiniz !
Lady GaGa dinler gibi eğlenmiyeceksiniz belki, ama şarkıların içinizi bir dost sıcaklığı gibi ısıtacağına eminim !

2 yorum:

  1. haikakten sevimli bir şarkıymış i need you now. saol keşfetmemi sağladığın için. :)

    YanıtlaSil