1 Şubat 2010 Pazartesi

52ND GRAMMY AWARDS // LIVE PERFORMANCES

Gecenin hiç kuşkusuz en güzel yanı inanılmaz canlı performanslardı ! Kimi zaman tüm dinleyiciler onları ayakta alkışladı ! Kimi zaman tüm performansı ayakta izledi ! Kimi zaman şarkıcıya eşlik etti ! Kimi zaman da onunla dans etti !!

Beyonce sahneye bir dolu erkek ile çıktı ! Performans şarkısı If I Were A boy oldu ! Ancak şarkıyı Alannis Morisette paraçasıyla da harmanlayarak yeni bi show yarattı ! Beklediğim gibi oplmadığını söylemeliyim ! ama b* harikaydı ! saçları savuruşu falan tıpkı Shakira gibi olsa da o inanılmaz sesini canlı canlı dinleyebilmek !
Gecenin açılışında sahne alan Lady Gaga her zamanki gibi bir çok şarkısını harmanaldı ! Ağırlıklı olarak Poker Face'i söyleyen şarkıcı daha sonra ''cadı'' damgası yiyerek kazana atıldı ve kapak açıldığında karşımzıda piyano başında Elton John ile Speechless söylüyordu.

Black Eyed Peas tam anlamıyla seyirciyi coşturdu, tümm sahne onları ayakta izledi ! Söyledikleri şarkı ise yeni singleları Imma Be ve I Gotta Feeling !
Pink ise bu kıyafetle sahneye çıkarak yavaş yavaş yürüdü, sonra seyircilerin arasına girdi ev en sonunda müthiş bir akrobası gösterisiyle şarkısını havada söylemeye devam ! daha sonra kendini sulara batırarak tüm sahneyi de ıslattı ! ama gecenin hiç kuşkusuz en iyisiydi !
Green Day 21 Guns parçasını American Idiot müzikalı oyuncuları ile seslendirdi ! Evet yanlış duymuyosunuz ! American Idiot Broadway müzikali olmuş !
Aslında Pink'e müthiş dedim ! ama bu performan ise bir başkaydı ! Adeta tüylerinizi diken diken eden bir çalışma. Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Celine Dion, Usher ve Smokey Robinson ! Michael Jackson Tribute !! 3D Performans ile Earth Song !! İzlerken gözlerinize hakim olun !!

Taylor Swift 3 ayrı şarkıyı karıştırdı ve kendi idolü ile sahne aldı !
İşte Urban dünyası ve Jamiee Foxxx
Lady Antebellum
Gecenin kapanışı ise Eminem ve Lil Wyne'den geldi ! Taylor Swift şarkı sırasında coştu !!
Dave Matheews Band
Bon Jovi hayranları tarafından oylanan bir şakrıyı seslendirdi. !
Haiti yararında Mary J Blige & Andrea Boccelli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder