10 Ekim 2010 Pazar

HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE

Önceden FikmEkimi listeme aldığım, daha sonra bilet bulamadığım Ctesi saat 1de gişeye gidip yarım saat bekledikten sonra elime biletini aldığım film.

Film sonunda mı ? Mutluydum, bunun için Tanrı'ya şükrettim ve sonrasında daha fazlasını istedim, daha fazla mutlu olmak istedim. 

Hem yönemen hem de yazarlık olarak ilk kez koltuğa oturan isim ise Josh Radner aka Ted Mosby ! Her anında kahkaha, son zamanlarda ne zaman bu kadar ciddi bir komedi filmi izledim bilemiyorum. Müzikler ise arka plandan filmi güçlendiren en önemli etkenlerden biri. Filmin diğer oyuncularını da not etmek lazım bir kenara.

 New York'lu 6 genç. Hayat ve Aşk. Bir de metroda tanıştığınız siyahi bir çocuk. Ne yapın edin seyredin. Soundtrack'ini bulursanız bana da bildirin !

PS. Bilet sırasındayken gelip biletlerini satmaya çalışan insanları görmek, bilet alırken o sırada senle bekleyen insanlarla laflamak ... işte bunlar gerçek festival ruhu diyorum. 

HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE

go get yourself loved!

xoxo  

2 yorum:

  1. super bole devam lutfen..gidemiyorum senden takip edip indiriyorum..festival havasini yasamak kusel olurdu ama benim yerime sen yasa...

    kisa ve tatli bi post..sukur kavusturana:)

    YanıtlaSil
  2. bi filme daha bilet buldum :) 2 tane daha istediğim var :D onlarda yine kapıda beklicem :P

    evet kısa ve tatlı senn istediğin gibi :D
    bir de yarını bekle :P

    şükür kavuşturana ? ben hep burdayım :D

    YanıtlaSil