17 Ocak 2010 Pazar

CONFESSIONS ON A DANCEFLOOR

Sezon geldi ! Ödül Törenleri başladı ! Doyasıya eğlence, dedikodu ve şamata zamanı da başladı yani :p Bakalım son zamanlarda ortalıklarda neler olmuş :p Bu arada bu gece GOLDEN GLOBE törenini syretmeyi unutmayın ! Ben büyük ihtimal canlı yayında Twitter'da olucam bu gece :p

Kısa bir süre önce müziğin divası bizleri oldukça şaşırttı. Daha önce Amy Şarapevi'nin aşırı doz şarap tüketimi nedeniyle düştüğü duruma bu sefer MaRiah Carey düştü. Biraz sersem bir havası olan Carey yine de oldukça tatlı değil miydi sizce ? Hem onun çakırkeyf durumu olayı batırmak yerine daha da eğlenceli bir hale getirdi :p Bir kez daha izlemek ister misiniz o gülünç dakikaları :p Hemm sizce de oldukça orjinal bir konuşma değil mi ??



Henüz çok yeni düzenlenen bir diğer ödül töreni Critics Choice Awards'da da yine en az bunun kadar bir başka eğlenceli kare hafızalara kazındı. Ancak bu sanırım biraz da ateşliyidi. OMG !
Sinemanın ilahı Meryl Streep ve Sandra Bullock aynı anda sahneye çıkarsa ne olur ?? Ahh tabi ki aşağıda görünen sahne meydana çıkar :P Bu arada ikisi de en iyi kadın oyuncu ödülünü kaptılar.


that's all folks from the west side ...XoXo :p

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder