18 Ocak 2010 Pazartesi

THE GOLDEN GLOBES

Ödül sezonu açıldı di mi ! evet evet açıldı ve bunların ilki dün akşam (bize göre sabaha karşı) LA/ BeverlyHills'den gerçekleşti. Kodak Tiyatrosu'nda gerçekleşen ödül törenine nazaran daha ciddiyetisz geçen geceye kesinlikle yağmur damga vurdu. Saatler süren onca hazırlık için hiç de iyi olmasa gerek ! Kimilerinin saçları bozuldu, kimilerinin elbisesi ıslandı, biri şemsiyesini unuttu derken, gece biraz garip başladı. Bu arada NBC'nin sunucu diye kırmızı halıya koydukları körpecik kızlardan biri yıllar süren MTV TRL programının sunucusu bir zamanlar Nick Lachey ile de aşk yaşayan Vanessa'ydı. (belki hala beraberlerdir, bilemiyorum; ama Vanessa'yı görmem iyi oldu :p)

Aslında bu yazı okuyacağınız diğer tüm Golden Globe yazılarından değişik olucak, çünkü ilk defa hiçbir filmi seyretmedim ve dizilerin hiçbiri hakkında da fikrim yok ! Sizlerle sadece gecenin gidişatı hakkında konuşucam! Eh aslında gece boyu sabahlamamı geektiren bir durum yoktu sanırım, ama Oscar'larda bu böyle olmaz, geçen sene hemen hemen bütün adaylardan haberdardım.

Kırmızı halıdan başlayalım mı ??
Aslına bakarsanız kırmızı halıda da pek bi marifet yoktu; Fergie ve Josh Dushamel, Mariah Carey ve Nick Cannon, Penelope Cruz, George Clooney şu anda hatırlıyabildiklerim. İsterseniz diğerlerini resimlerle izleyelim :)

Ancak resimlere geçmeden önce, aklımda kalan bir kaç notu daha paylaşmak isterim :)

Sanırım 2010 Penelope için lanetli bir yıl oldu :) Hem kendisi ödül kazanamadı, hem de rol arkadaşlarına ödül kazandırtmadı, hem de Nine ve Broken Embraces ödül kazanamadı.

Mo'nique beni cidden şaşırttı. Bugüne kadar adını da ilk defa duydum zaten, ama konşması cidden çok hoştu. Yine aynı şekilde Drew Barrymore da çok iyi konuştu ve geçen seneki Kate Winslet gibi çok heyecanlıydı.

Dexter gecenin bir diğer kazanan ismiydi.
Meryl Streep her zamanki gibi göz dolduruyordu.
Up In The Air 2 ödülle gecenin bir diğer kazananıydı.
Cher ve Christina oldukça garip bir ikili olmuşlardı :p
Sanırım ilk defa geceye tümüyle damga vuran bir film olmadı ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder