29 Ocak 2010 Cuma

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS ??

Sex & The City harikası New York City temalı filmlerin olmazsa olmaz ismi Sarah Jessica Parker ve romatik-komedi filmlerinin en romantik ve komik erkeği Hugh Grant. işte bu iki isim son günlerin en popüler filmlerinden biri olan Did You Hear About The Morgans? filminin baş kahramanları !

İlişkileri yolunda gitmeyen çift ayrılmışlardır, ayrılmalarının üçüncü ayında ise bir araya gelirler, tesadüf bu ya, aynı gece önemli bir cinayetin de tek görgü tanıkları olma şerefine ulaşırlar ! Tanık koruma programı kapsamında ise Dünyanın kalbinden, Amerika'nın ıssız çöllerinin kalbine küçük bir Wyoming kasabasına düşerler.

Elinden Blackberry'sini düşürmeyen bir kadın sizce Annette adında sadece ufak bir cafe'si olan küçük ve ıssız kasabada ne yapar ?? İnternet yok, telefon yok ! Kablolu TV yerine ise sadece anten var :P Ah peki bir de ayılara ne demeli ??

Şehrin karmaşasında birbirlerini kaybedip küçük bir köyde hayat bulan ilişkileri ise bana başrollerinin Kristie Alley ve Tim Allen'ın başrollarini paylaştıkları yine inanılmaz komik olan For Richer & Poorer filmini hatırlattı.

Adı üstünde Romantik-Komedi. Gülüceğinizi garanti eden bir film. 44 yaşında olan ve hala inanılmaz taş bi kadın olan Saraj J. Parker ve yine yakışıklı Hugh Grant için bile seyretmeye değer. Bu arada SjP'ın o iki karış topuklu ayakkabıların ve skinny jeans'inin içinde enfes durduğunu da eklemeliyim :p

Bu arada bir öneri, henüz gitmediyseniz filmi City's Nişantaşı'nda seyredebilirsiniz. Evet sinema salonu biraz küçük, ama içerisi boş ve rahat! Kısacası sinema olarak da güzel bi mekan. Ayrıca içindeki cafede 2 kadeh şarap ya da 2 bardak biraya 1 sinema bileti de hediye :p

Anyways, film görülesi ; bu tür bir filmden ekstra bir şeyler bekleyemiyeceğimiz için seyredilesi.

6 yorum:

  1. izle izle :) kaçmamalı senden bu :p

    YanıtlaSil
  2. izledim ve nefret ettim bu filmden. :D ki ben normalde bayılırım romantik komedilere, bunda niye böyle oldu bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. benim yorum gelmedi o nedenle tekrar yazıyorum, bana şu an ölümü yaşatsa da...

    izledim filmi ve nefret ettim. :D ki normalde romantik komedilere bayılırım ben, bunda niye böyle oldu bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. onaylandıktan sonraymış pardooon. :D yeni uyandım valla, ondan böyle. gdsdfdsgf

    YanıtlaSil
  5. hehe önemli değil :)
    5 günden eski yazılara yorum onayı olmasını istedim :P o yüzden yoksa normalde onaysız yorumlarım :p

    aa, ya zaten öyle çok süper bir film değil ama, yine de komedi ve eğelneceli, şaşırdım doğrusu :)

    YanıtlaSil