22 Eylül 2010 Çarşamba

BAŞKA DİLDE AŞK !


Birçoğumuzun yaşadığı aşk zaten başka başka dillerde yazılı değil mi? 
Herşeyi göz ardı edip sevdiğin kişi uğruna riskleri almaya hazır mısın ?
Ötekileştirmeden arana alabiliyor musun bir takım insanları !
Sadece filmlerde, kitaplarda anlatılan masalsı ve şiirsel aşklara özenip onları gerçek hayatta da aramayı deniyor musun ?

Siz de benim gibi Mert Fırat, Saadet Işıl Aksoy ve Lale Mansur'un başrollerini paylaştığı tüyleri diken diken edici, bol mendil kullandırıcı ve sosyal içerikli film ''Başka Dilde Aşk''ı vizyondayken izleyemediyseniz bence en yakın D&Ra gidip DvDsini alıp seyretmelisiniz. Hem Lale Mansur'a bir kez daha aşık olursunuz hem de Saadet'e hayran kalırsınız nasıl bir genç yetenek olduğunu görürsünüz. 
İyi seyirler

7 yorum:

  1. Ne zamandır aklımda bu film... En kısa zamanda izleyim madem ;)

    Öperim ^_^
    -D-

    YanıtlaSil
  2. ben bu filmi eskişehirden istanbula gelirken otobüste izledim. ağla ağla ağla ağla öl-düm! ayrıca mert fırata da aşık oldum ne yakışıklı lan

    YanıtlaSil
  3. böyle bi film görmedim ben. herkes öyle böyle rollerde oynuyo ama bu kadar güzel sağır-dilsiz rolü yapabilecek isim gelmiyo aklıma benim. defalarca izleyip defalarca ağladım. anneme izlettim, onu da ağlattım. insan ağlatmaya devam edicem çünkü bu filmi herkes izlemeli.

    YanıtlaSil
  4. bende bole mis gibi odamda oturup izlemistim..baya hos film...ha bu arada bornova bornovayla ilgili fikri olan var mi?

    YanıtlaSil
  5. undefibale, bebeğim muhakkak izle

    french & mystery, aynen, ben de ağla ağla ...

    mustafa, o film hala izle! listemde duruyo. izliim haberdar ederim merak etme :D

    YanıtlaSil
  6. İzlediğim en güzel aşk filmlerinden biriydi

    YanıtlaSil